-1 °C Budapest

100 milliós eredmény az OTP Ingatlan Alapkezelőnél

Pénzcentrum
2005. április 25. 08:22

2005. április 20-án közgyűlést tartott az OTP Ingatlan Alapkezelő Rt. A közgyűlés elnökének Tóth Balázst, a jegyzőkönyvvezetőjének Feketéné Erdész Katalint, jegyzőkönyv-hitelesítőjének Garancsi Istvánt választották.

A közgyűlés elfogadta a vezérigazgató 2004. évi üzleti jelentését, a mérleg- és eredménykimutatásról készült beszámolót.

A közgyűlés jóváhagyta a társaság 2004. évi számviteli beszámolóját, mérlegét 270,221 ezer forint mérlegfőösszeggel és az eredménykimutatását 100,388 ezer forint adózott eredménnyel oly módon, hogy az teljes egészében eredménytartalékba kerüljön.

A közgyűlés jóváhagyta az OTP Ingatlanbefektetési Alap 2004. évi számviteli beszámolóját, mérlegét 24,719,597 ezer forint mérlegfőösszeggel és az eredménykimutatását 1,292,795 ezer forint tárgyévi eredménnyel.

A közgyűlés a társaság könyvvizsgálójának a 2005. üzleti évre a Deloitte Kft.-t, a társaság által kijelölt természetes személy könyvvizsgálóként pedig Nagy Zoltán bejegyzett könyvvizsgálót, akadályoztatása esetén helyettesének Binder Szilvia bejegyzett könyvvizsgálót választotta meg.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A közgyűlés a társaság által kezelt alap könyvvizsgálójának a 2005. üzleti évre a Deloitte Kft.-t, a társaság által kijelölt természetes személy könyvvizsgálóként pedig Binder Szilvia bejegyzett könyvvizsgálót, akadályoztatása esetén helyettesének Nagy Zoltán bejegyzett könyvvizsgálót választotta meg.

HR BLOGGER
hrbonbon  |  2023.12.02 02:59
WORKFLUENCER Influencers who share work-related content on social media platforms. Since more peopl...
perfekt  |  2023.11.28 14:18
Az anyaság kihívásokkal teli, ám lenyűgöző utazás, amely gyakran megváltoztatja az élet minden terül...
hrdoktor  |  2023.11.27 07:52
A férfiak vitamin- és ásványi anyagszükséglete kissé eltér a nőkétől. Nézzük, mire kell különösen fi...
vezetoi-coaching  |  2023.11.26 11:01
Nem tudom, Neked hogyan jár az agyad, nekem, ha nem lenne a világ tele triggerrel, itt se lennék, ne...
laskainelli  |  2023.11.22 19:44
A párkapcsolatokban való kommunikáció rendkívül fontos ahhoz, hogy egészséges és tartós legyen egy k...
Vége az iskolai bántalmazásoknak? Magyar innováció segíthet megelőzni az ilyen eseteket

A zárkózott kamaszok ventilációjában segíthet egy, a mentális jóllétet támogató új hazai mobilapp, a Healmindset, amelyben a felhasználók chaten, anonim módon kaphatna támogatást.

Most bárki fillérekért lecsaphat Magyarország egyik legnagyobb kincsére: érdemes sietni, hamar elkapkodják

Bár a 20 ezer magyar méhész 1,2 millió méhcsaládja évente 25 ezer tonna mézet termel, Magyarországon az egy főre jutó mézfogyasztás mindössze 1 kg/év.

Ismered a Ferit? Milyen Ferit? Vadiúj főzelékbár hódíthatja meg Budapestet

Újabb gasztronómiai témájú sikersztori a Brancsnál: közösségi előfinanszírozásból nyithatja meg főzelékbárját az ötletgazda Szatmári Ferenc, azaz Főzelékes Feri.

Súlyos rendellenesség ütötte fel a fejét a magyar iskolákban: minden tizedik gyerek érintett

Október a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar, azaz az ADHD rendellenesség tudatosításának hónapja, amiben Magyarországon az iskoláskorú gyerekek 8-10 százaléka érintett.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. december 2. szombat
Melinda, Vivien
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
OTTHONTEREMTÉS 2024-BEN
Jelzáloghitelek, CSOK Plusz, Babaváró és ingatlanpiaci trendek
Most nem