Címke: guinness rekord (22 cikk)

Pénzcentrum | 2019. szeptember 13. 16:07

Ez most komoly? Már robotok interjúztatják a jelentkezőket

A HR világát is meghódítja a mesterséges intelligencia. Az új technológia alkalmazási lehetőségei és előnyei a toborzás, a munkavállalói élmény fokozása, a képzések és az adatelemzés területén is láthatók, és főként a gyorsabb és könnyebben kezelhető folyamatokban és az egyéni dolgozói igényekhez igazodó ajánlatokban és HR megoldásokban jelenik meg.

Pénzcentrum | 2011. július 15. 19:32

Indiana Jones és a profitláda

A pénzügyi világ Indiana Jonesa, a legendás befektetőzseni, többszörös Guinness rekorder világutazó, Soros György egykori üzlettársa, újabb kiváló befektetési lehetőségeket fedezett fel a piacon. Lássuk mit lát Jim Rogers a kristálykoponyában!

MTI | 2011. május 7. 16:02

A Sziget a világ legjobb fesztiváljai között

A fesztiválszezon közeledtével a Cheapflights amerikai internetes utazási oldal is összeállította tízes listáját a világ könnyűzenei rendezvényeiről. A rock-, pop-, dzsessz- és elektronikus zenei fesztiválokat is felvonultató válogatásban a Sziget a hatodik helyen szerepel.

Pénzcentrum | 2011. február 7. 04:42

"Ahogy Orbán Viktor rám néz!" - nyugdíjba ment a humorista

Mintha csak tegnap lett volna, hogy a Torgyán- és a Hankiss-paródiáival országos ismertségre tett szert, Éles István humorista a jövő hónapban már az 57. születésnapját ünnepli. A művész szép csendben kilépett az aktív keresők táborából és tavaly áprilistól nyugdíjasként éli mindennapjait. Ez nem jelenti azt, hogy végleg letette volna a lantot, mivel amellett, hogy nemrégiben elvégzett egy reklám és marketing tanfolyamot, a közeljövőben különleges képességeinek köszönhetően Guinness-rekordra is készül.

Pénzcentrum | 2010. augusztus 22. 15:02

Csodálnivaló oldtimerek, ne hagyd ki!

Idén megint jó néhány autóritkaság mutatja meg magát a Kisalföldön megrendezésre kerülő Audi Eastoric keretében, és az autózás történetére nagy hatást gyakorló, 30 éves Audi Quattro ezzel a versennyel is megünnepli születését.

Pénzcentrum | 2010. július 19. 04:42

Rokkantnyugdíjas magyar celeb: leszázalékolva dönti a rekordokat

Hazánk egyik legerősebb embere, a több Guinness-rekordot is felállító Nick Árpád hivatalosan rokkantnyugdíjas. Magyarországon közel 800 ezer rokkantnyugdíjas él (akik fele korhatár alatti ellátott), miközben a feleakkora Szlovákiában csak 70 ezer.

Pénzcentrum | 2010. június 9. 12:02

Új Guinness rekord! Ferdébb, mint a pisai torony!

Az épület átadását követően a hitelesítés is megtörtént, ezennel az Abu Dzabiban található Capital Gate torony hivatalosan is bekerült a Guinness Rekordok könyvébe, mint a világ legferdébb ember alkotta toronyépülete. Az épület 18 fokkal dől nyugati irányba, ezzel négyszer ferdébb, mint a középkorban gyenge lábakra épített híres pisai torony.