Itt tölts fel az aksidat: országos töltőpont-hálózat épült

Itt tölts fel az aksidat: országos töltőpont-hálózat épült

2019. június 20. 12:00

Az NKM Mobilitás Kft. az országban elsőként megvalósította a főutak és autópályák mentén a villámtöltős lefedettséget. A Mobiliti ügyfelei a 12 Decathlon parkolóban már sikeresen telepített töltőkkel együtt összesen 86 db nyilvános töltőn és 177 db nyilvános töltési ponton tudják igénybe venni a szolgáltatást, amelyek közül 16 villámtöltő található főbb útvonalak mentén.

Az NKM-es villámtöltők átadásával a villanyautósok az ország főbb útvonalainak mentén találnak 50 kW-os Mobiliti villámtöltőt, amely nagy mérföldkő az ország elektromos autó átjárhatóságának szempontjából. Az autópályák lehajtói közelében telepített új töltők minden e-autós számára használhatók, amelyekkel a teljes feltöltöttség akár 20 perc alatt elérhető. Ez óriási könnyebbséget jelent, hiszen egy hosszabb út során nem kell beautózni a városokba a töltésért. 

Az NKM a debreceni Decathlon-os töltők telepítését bőven a határidő előtt teljesítette, ugyanis a szerződés szerint 2019 év végéig kellett telepítenie, ez azonban az utolsó, vagyis a debreceni töltő átadásával már most június végén teljesült. 

A Mobiliti ügyfelei a 0-24 órában működő telefonos ügyfélszolgálaton segítséget kaphatnak a felmerülő kérdésekkel kapcsolatban. A Mobiliti töltőállomásain mára már mindenhol megszűnt a kábel csatlakoztatása utáni automatikus töltés-indítás. Ez a funkció már csak az NKM Mobiliti applikációjából kezdeményezhető, illetve regisztrált ügyfelek részére RFID azonosítóval történő töltés-indítás is elérhető.

NEKED AJÁNLJUK
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. május 16. hétfő
Mózes, Botond
20. hét
Május 16.
A fény világnapja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?