From above view of a Caucasian girl lying on her bed while enjoying reading a very interesting book. She is lying on her back and a ray of light is coming through. She is wearing casual house clothes.

Régi klasszikus tér vissza a magyar boltokba: sokak kedvence lesz ismét elérhető a polcokon

2022. augusztus 10. 18:01

2011-ben jelent meg a Lencsilány alkotójának, Lakatos Istvánnak első regénye, a Dobozváros, ami rögvest Év Gyerekkönyve-díjat kapott. Egy évtized távlatából sem csökkent az érdeklődés a regény iránt: kultkönyvvé nemesedett, és több helyen bekerült az általános iskolai tananyagba, ám hamar elfogyott a boltok polcairól – ha nagy ritkán felbukkan antikváriumokban egy-egy példány, igencsak megkérik az árát.


A Brancs, az első magyar közösségi piactér a Kickstarterhez és Indiegogóhoz hasonlóan platformot nyújt kivételes ötletek, termékek közösségi finanszírozásához. Az online piactéren indult el a kampány, amely révén segíthetsz, hogy ismét megjelenhessen a Dobozváros.

Egy új kiadás csak akkor lesz igazán érdekes, ha a korábbihoz képest valami pluszt is tud nyújtani. A Dobozváros új kiadásában az eddigiek mellett legalább 20 új illusztráció fog szerepelni, illetve egy 16 oldalas képregény, a történet afféle epilógusaként. Ez utóbbit csak a támogatói példányok fogják tartalmazni, azaz a későbbiekben könyvesboltba kerülő változat nem. A támogatói példányok keményfedéllel készülnek, míg boltokban megvásárolhatók puhafedelesek lesznek.

Az eredeti kötet 314 oldal – a támogatói változat mintegy 30 oldallal lesz hosszabb. Új borítót fog kapni a kötet, ugyanakkor azok, akik a régihez ragaszkodnak, ne szomorodjanak el: az lesz majd a védőborítón. A szöveg is átesik egy kis renováláson és alapos korrektúrán. A keményfedeles, képregényt is tartalmazó könyvből csak annyi fog készülni, ahányan támogatják a kampányt. Sehol máshol nem lehet hozzájutni ehhez a változathoz. Természetesen egyéb ajándékok is várnak a támogatókra, hiszen a támogatás mértékétől függően akár egy eredeti Lakatos-rajzzal is gazdagodhatunk. A kampány támogatásával már karácsony előtt kézbe vehetjük a Dobozváros új, bővített kiadását!

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem