17 °C Budapest
Milliós fizu várja pár éven belül egy most induló képzés résztvevőit (x)

Milliós fizu várja pár éven belül egy most induló képzés résztvevőit (x)

PR
2022. október 3. 05:00

Október 17-ig még bárki jelentkezhet az egyik legnagyobb hazai programozóiskola, a PROGmasters novemberben induló, 6 hónapos, online szoftverfejlesztő képzésére. Ennek végzősei garantáltan álláshoz jutnak az iskola partnercégeinél, legalább bruttó 450 ezer forintos kezdő fizetésért, azonban a juniorok induló fizetése az előképzettségüktől és a nyelvtudásuktól függően ennél több is lehet majd. Arról nem is beszélve, hogy a fejlesztők bére pár év után a milliós szintet is elérheti a friss iparági felmérések szerint.

Alkalmazásokat vagy akár játékokat is fejleszthetnek majd a végzettek

A Microsoft által fejlesztett .NET keretrendszer több programozási nyelvet támogat, amelyek közül az egyik legnépszerűbb a C#. A .NET rendszert szinte mindenre lehet használni: web-, mobil- vagy desktop alkalmazások, sőt, akár játékok fejlesztésére, de gépi tanulás és mesterséges intelligencia programozásához, valamint az IoT területén is. Éppen ezért a .NET programozóknak mindig lesz munkájuk, ráadásul nem is akármilyen fizetésért: az átlagosan 4-5 év tapasztalattal rendelkező .NET fejlesztők akár bruttó egymillió forintot is kereshetnek a Hays Salary Guide idei adatai szerint.

Még lehet jelentkezni a képzésre - a felvételire ingyenesen felkészítenek

A november közepén induló képzésre október 17-ig még bárki jelentkezhet. A sikeres felvételihez alapszintű JAVA vagy C# programozói tudás szükséges, de azoknak is érdemes jelentkezniük, akik még nem rendelkeznek ezzel, a PROGmasters ingyenes felkészítő tananyagaival ugyanis felhasználói szintű számítógépes ismeretek birtokában bárki elsajátíthatja a felvételihez elvárt alapokat.

Előnyt jelent a nyelvtudás: akár 500 ezres kedvezményt is érhet

A felvételi során előnyt élveznek azok, akik legalább középszinten beszélnek angolul vagy németül. Utóbbiak számára ráadásul – a németül beszélő informatikusok iránti jelentős kereslet miatt – a képzés díja is alacsonyabb: a 6 hónapos képzés tandíjából félmilliós kedvezményt kapnak. Az 1.950.000 forint értékű képzést egyébként a résztvevők csupán 99 ezer forint befizetésével elkezdhetik, a fennmaradó összeget pedig elegendő az informatikusi karrierjük megkezdését követően, 4 éven belül kifizetniük.

Az IT-karrierre pedig garanciát vállal az iskola: ha a PROGmasters a képzést követő fél éven belül nem szerez állást a végzettnek, akkor a tanfolyam teljes nettó díját elengedi vagy visszafizeti.

Október 13-án ingyenes nyílt napot tart az iskola a karrierváltás iránt érdeklődők számára

A PROGmasters 2022. október 13-án (csütörtökön) 18 órakor ingyenes, online nyílt napot tart, amelynek résztvevői mindent megtudhatnak a várható álláslehetőségekről, találkozhatnak a képzés mentoraival, valamint meghallgathatják a már végzett fejlesztőknek a képzéssel és az elhelyezkedéssel kapcsolatos tapasztalatait is.

(x)

NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 29. hétfő
Péter
18. hét
Április 29.
A tánc világnapja
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm