Hogy micsoda? Ennyiért ebédelhetünk meg Budapest legújabb luxuséttermében

Hogy micsoda? Ennyiért ebédelhetünk meg Budapest legújabb luxuséttermében

2023. október 26. 15:33

Egy új, izgalmas bisztró nyílt a MOL Campus földszintjén, mely a környéken dolgozó 10 ezer irodistára is számít ebédidőben. Bíró Dániel konyhája az ígéretek szerint lezser, de kifinomult és tudatos lesz. Megnéztük, milyen árak várják a betérőket a Zazie-ban.

A Kopaszi-öböl az elmúlt években óriási változásokon ment keresztül: fejlődik egy új városnegyed. 2022 decemberében adták itt át a MOL Campust, amit a londoni Foster + Partners és a magyar Finta Stúdió által tervezett. A 86 ezer négyzetméter nettó alapterületű új székházban 2500 munkatárs dolgozik, földszintjén most egy új, izgalmas étterem nyílt, mely ennek a negyednek a gasztroélmény-pontja, egy igazi törzshely szeretne lenni.

Az itt dolgozók és a környéken lakó vendégek nem csupán jókat ehetnek vagy ihatnak majd, mindeközben élvezhetik az öböl egyedülálló hangulatát.

Az Zazie gasztronómiai koncepcióját és a konyha irányítását egy fiatal séf, Biró Dániel, vette kezébe. A konyhafőnök nem egyedül, hanem a KisBíróban korábban már összeszokott csapatával érkezett. Dani Svájcban tanult, majd a londoni The Arts Clubban dolgozott Jean-Luc Mongodin keze alatt. Onnan Bécsbe vezetett az útja, ahol Konstantin Filippou két Michelin csillagos éttermében fejlesztette tovább tudását.

Az étterem választéka az elviteles reggelitől, a villásreggelin át, a 40 perces üzleti ebédmenün keresztül a munka utáni italozásig rengeteg pillanatot kínál a vendégeknek. Étlapjuk összeállításánál különös figyelmet fordítottak az egészséges alapanyagok használatára: ezek a szendvicsek, saláták, édességek a nagyvárosi rohanásban is biztosítják a vendégek számára a jóllétet.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Villásreggeli étlap:

  • Lazac bowl, színpompás retek, cékla, avokádó: 4260 forint
  • Gofriszendvics barackkal vagy fügével, vaníliahab: 2720 forint
  • Napindító zabkása, házi lekvár, friss gyümölcs (vegán): 3820 forint
  • Sült banán, akácméz és menta: 2720 forint
  • Omlett (választásod szerint: hagyma, gomba, bacon, sajt): 2580 forint
  • Eggs benedic, rozskenyér: 3240 forint
  • Eggs florentine rozskenyéren 3640 forint
  • Bécsi roppanós virsli, mustárral, friss császárzsemle: 2420 forint

Az kétfogásos business lunch 3630 forintba, a 3 fogásos 4240 forintba kerül, az à la carte pedig így néz ki:

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm