Százezreket veszíthetsz: fenyeget az új Munka törvénykönyve

2012. április 16., hétfő 5:26

Nem jár végkielégítés július elsejétől azoknak a munkavállalóknak, akiknek a munkaviszonnyal kapcsolatos magatartásuk, illetve a nem egészségi okkal összefüggő képességük miatt mondanak fel. Korábbi legfelsőbb bírósági határozatok szerint ehhez az is elég, ha a munkavállaló nem tud beilleszkedni a munkahelyi közösségbe.

Ez a cikk 90 napnál régebbi

Olvasása csak regisztrált felhasználóink számára lehetséges.
A regisztráció ingyenes.


Login név:
Jelszó:

Visszamegyek vagy

borembukk, 2012. április 17., kedd 16:41

A népszavazási kezdeményezés ez ellen is irányult.Ez 160ezer embernek,felkeltette érdeklődését és aláírta az ívet,a többinek nem.Miért tetszenek háborogni,a lehetőség adott volt,tessék belenyugodni,azt csinálnak fideszék,amit akarnak.Én aláírtam,igaz nem vagyok érintett az ügyben,de,kérem,azért ne engedjék már magukat a végtelenségig eltiporni.Ne higgyenek Orbánéknak,itthon ezt,meg azt mondják,hogy önök előtt szabadságharcosoknak tűnjenek.Kint az EU előtt,meg alázatosak,csak látni kellene őket,de ezt nem mutogatja az az elfogulatlan köztévé.

Válasz erre | Előzmény

fecaa, 2012. április 17., kedd 0:16

Még vmi,csakis finomság:
"munkaviszonnyal kapcsolatos magatartásuk, illetve a nem egészségi okkal összefüggő képességük miatt mondanak fel...... ha a munkavállaló nem tud beilleszkedni a munkahelyi közösségbe. "

Ezek alapján bárkire ráhúznak bármit, h ne kelljen fizetni végkit!

Válasz erre | Előzmény

fecaa, 2012. április 17., kedd 0:11

Bravó,kedves elmebeteg törvényalkotó,csesszünk el mindent,amit csak lehet.
Ha lenne ilyen állás, hogy tanácsadókat keresnének arra, hogy basszunk ki a néppel, nekem lennének ötleteim, ez nem nagy kunszt!
Mind egyforma, nem kellenek,szűnjenek meg!
Az eu is csak kicseszés velünk,fölösleges ott is a képviseletük.
A politikus nem tud problémákat megoldani,nem ért semmihez, nem úgy,mint a szakemberek.
Ezek csak fölösleges népnyúzó piócák,nem kell egyik sem.

Mi lenne akkor, h végre nem a néppel, hanem legeslegelöl a bankokkal (de rendesen,nem 1x-i adócskákkal,jó magas állandó adókkal), aztán a multikkal,esetleg magukkal (képviselők),és csak aztán a néppel basznának ki? Belehalnának?

Válasz erre | Előzmény

kocsmaros60, 2012. április 16., hétfő 22:23

Ilyen aljas miniszterelnökünk még nem volt..Igaz róla a mondás ne azt nézünk mit mond hanem mit tesz...Brüszelbe szinházat játszik ,Magyaroszágon a dolgozó réteget NYUZZA...Horn Gyula idjén az olajiparból 26 év munkaviszony után szakmunkásként ""19""hónap végkielégitést kaptam...A pártársainak különszerződésel sokmillió jár..A futbalra milliárdok az adófizető rabszolgák béréből..A beteg munkás meg már gyógyszert és orvosi ellátást se kap lasan..JÖJÖN BAJNAI !!!Az se lesz roszabb

Válasz erre | Előzmény

legnano, 2012. április 16., hétfő 18:44

Hajrá Magyarország - hajrá magyarok:)

Válasz erreEZT OLVASTAD MÁR?
11
22
33
44
55
Bizonyos befektetési termékeknél a vállalkozás által vállalt/garantált minimum hozam....
További fogalmak

Szerencsejátékok