19 °C Budapest

Csúnya lehűléssel indul a november: itt a friss előrejelzés

2016. október 30. 17:38

A következő napokban is többször kisüt a nap, de olykor erős szélre, esőre is készülni kell. November elsején a fagyzugos helyeken akár mínusz 5 fokig is hűlhet a levegő, a hétvégén viszont akár 15 Celsius-fok körül alakulhatnak a maximumok - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

Hétfőn, október utolsó napján sok napsütésre lehet számítani, számottevő csapadék nem valószínű, de néhol megerősödhet a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet általában mínusz 1 és plusz 4 fok között alakul, de főként északkeleten ennél pár fokkal hidegebb is lehet. Napközben 8-13 fokig melegszik a levegő.

KATT! Friss időjárás előrejelzés aloldalunkon

November elsején, kedden a reggeli pára- és ködfoltok feloszlása után sok napsütés várható, csapadék nélkül. A leghidegebb órákban általában mínusz 2 és plusz 4 fok között alakul a hőmérséklet, de a fagyzugos helyeken akár mínusz 5 fokig is hűlhet a levegő. A legmagasabb hőmérséklet 9 és 14 fok között alakul.

Szerdán reggel is foltokban párás, ködös idő várható, legfeljebb délen valószínű pár órás napsütés. Délelőtt főleg csak északon, délután másutt is több helyen, de egyre inkább a déli országrészben alakulhat ki eső, zápor, és megélénkül, helyenként megerősödik a szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában plusz 1-7 fok között alakul, de a szélvédett, derült helyeken mínusz 2 fokig is csökkenhet a hőmérséklet. Napközben jellemzően 12-17 fokig melegszik a levegő, de északkeleten csupán 8-12 fok lehet.

KATT! Fájni fog a magyar családoknak a fűtési szezon

Helyenként csütörtökön is kialakulhat záporeső, és helyenként erős szélre is készülni kell, de egyébként napos idő várható. A minimumhőmérséklet többnyire plusz 3 és 8, északkeleten a szélvédett helyeken mínusz 1 és plusz 3 fok között alakul. A nappali maximumok 7 és 12 fok között alakulnak.

Pénteken csapadék nem valószínű. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 4 és plusz 2, a legmagasabb hőmérséklet 7 és 12 fok között várható.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Szombat reggel foltokban párás, ködös idő várható. Csapadék nem valószínű. A leghidegebb órákban mínusz 4 és plusz 3 fok között, napközben 8 és 14 fok között alakul a hőmérséklet.

Vasárnap többnyire erősen felhős idő várható több helyen esővel, és helyenként erős lesz a szél. A minimumhőmérséklet plusz 2 és 8 fok között valószínű. Napközben 9-15 fokig melegszik a levegő - olvasható az előrejelzésben.

NEKED AJÁNLJUK
PC BLOGGER & PODCASTER
Bankmonitor  |  2024. május 13. 09:14
A pénzügyi tudatosságról beszélgettem egy taxisként dolgozó fiatalemberrel, aki számos hasznos tanác...
Holdblog  |  2024. május 13. 08:43
Két ország dominálja a lítium globális kitermelését, a versenyhivatalok vakarhatják a fejüket egy es...
MEDIA1  |  2024. május 13. 08:38
Mintegy fél évvel azt követően, hogy Lola otthagyta az M2 Petőfi TV-t, az énekesnőből lett műsorveze...
Buxelliott  |  2024. május 12. 20:32
Megérkezett az index a február végi nagyobb idősíkű elemzés célzónájába (hetes idősík). Az emelkedő...
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. május 13. hétfő
Szervác, Imola
20. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem