2020. augusztus 9. vasárnap Emőd

Itt a bejelentés: mostantól házhoz is szállít a magyarok egyik kedvenc étteremlánca


Hét éve működik Budapesten a padthai wokbar és jelenleg hét étteremmel vannak jelen a fővárosban, most pedig fogyasztói nyomásra tovább szélesítik szolgáltatásukat. A Wolttal együttműködve elindult a padthai házhozszállítás. A magyar tulajdonban lévő étteremlánc egy ideje tervezte a szolgáltatás bővülését.

Nem indult volna el a padthai wokbar házhozszállítása, ha ezt a vásárlók nem kérték volna tömegével az elmúlt években. 

Sokáig elzárkóztunk a házhozszállítástól, de aztán a vásárlói igényeket figyelembe véve, illetve a rendszeresen érkező visszajelzések alapján éreztük, hogy érdemes lenne elindítanunk a padthai házhozszállítását. Azonban kizárólag a profit reményében nem szerettük volna megtenni ezt a lépést. Alapelvünk, hogy minden vásárló frissen, a legjobb minőségben kapja meg az ételt és ahhoz, hogy ezt a kiszállított fogások kapcsán is biztosítani tudjuk, várnunk kellett a megfelelő partnerre. Végül megtaláltuk a Woltot, akik azt a minőséget és színvonalat képviselik ebben az üzletágban, mint mi

 - mondta el padthai wokbar társalapítója, Kanóczky Máté, aki óriási mérföldkőnek tartja az étteremlánc életében a házhozszállítás elindítását.

Minőség-ellenőrzés a legmagasabb fokon

Az első körben csak tesztüzemmel működő szolgáltatás már augusztus vége óta elérhető, azonban az első két hetet arra szánták, hogy a vásárlói vélemények alapján alakítsanak a rendszer működésén. Kanóczky elmondta, hogy az első időszakban fokozottan figyelik a felhasználók visszajelzéseit, és készenlétben állnak, hogy azonnal javítani tudják a szolgáltatást, ha szükséges.

A házhozszállítás során választható ételek csak kis mértékben térnek el az üzletben kapható fogásoktól. De nem áll meg a padthai éttermek terjeszkedése sem. Hosszas előkészületeket követően hamarosan megnyílik az első vidéki helyszín Győrben, illetve a Corvin Sétányon is hamarosan új padthai wokbar várja a látogatókat.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak csökkentése érdekében a kormány 2020. március 19-től - többek között - maximalizálta a fogyasztási hitelek teljes hiteldíj mutatóját (THM). Érdemes azonban körültekintően választani, mivel a kedvezményes személyi kölcsön kamata a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és az új, jellemzően magasabb kamatszint miatt megugrik a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS


Portfolio HR Revolution 2020 Konferencia

Vörös riadó! A munkaerőpiac aktuális kérdései, kihívásai, és természetesen a lehetséges megoldások.

Sustainable World 2020 Konferencia

A jövő vállalata konferenciát, melyen a fenntarthatóságról, zöld finanszírozásról és befektetésekről, az energiatársaságok aktuális helyzetéről, és a zöld vállalatok kihívásairól, lehetőségeiről lesz szó.