2019. október 16. szerda Gál

Itt a bejelentés: mostantól házhoz is szállít a magyarok egyik kedvenc étteremlánca


Hét éve működik Budapesten a padthai wokbar és jelenleg hét étteremmel vannak jelen a fővárosban, most pedig fogyasztói nyomásra tovább szélesítik szolgáltatásukat. A Wolttal együttműködve elindult a padthai házhozszállítás. A magyar tulajdonban lévő étteremlánc egy ideje tervezte a szolgáltatás bővülését.

Nem indult volna el a padthai wokbar házhozszállítása, ha ezt a vásárlók nem kérték volna tömegével az elmúlt években. 

Sokáig elzárkóztunk a házhozszállítástól, de aztán a vásárlói igényeket figyelembe véve, illetve a rendszeresen érkező visszajelzések alapján éreztük, hogy érdemes lenne elindítanunk a padthai házhozszállítását. Azonban kizárólag a profit reményében nem szerettük volna megtenni ezt a lépést. Alapelvünk, hogy minden vásárló frissen, a legjobb minőségben kapja meg az ételt és ahhoz, hogy ezt a kiszállított fogások kapcsán is biztosítani tudjuk, várnunk kellett a megfelelő partnerre. Végül megtaláltuk a Woltot, akik azt a minőséget és színvonalat képviselik ebben az üzletágban, mint mi

 - mondta el padthai wokbar társalapítója, Kanóczky Máté, aki óriási mérföldkőnek tartja az étteremlánc életében a házhozszállítás elindítását.

Minőség-ellenőrzés a legmagasabb fokon

Az első körben csak tesztüzemmel működő szolgáltatás már augusztus vége óta elérhető, azonban az első két hetet arra szánták, hogy a vásárlói vélemények alapján alakítsanak a rendszer működésén. Kanóczky elmondta, hogy az első időszakban fokozottan figyelik a felhasználók visszajelzéseit, és készenlétben állnak, hogy azonnal javítani tudják a szolgáltatást, ha szükséges.

A házhozszállítás során választható ételek csak kis mértékben térnek el az üzletben kapható fogásoktól. De nem áll meg a padthai éttermek terjeszkedése sem. Hosszas előkészületeket követően hamarosan megnyílik az első vidéki helyszín Győrben, illetve a Corvin Sétányon is hamarosan új padthai wokbar várja a látogatókat.

NEM SZABAD TOVÁBB VÁRNI A LAKÁSVÁSÁRLÁSSAL!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor jobb, ha tudod, hogy lakáspiaci elemzők szerint az árak emelkedése lassul, és a finanszírozási költségek is rekord alacsony szinten vannak, de már nem biztos, hogy sokáig így is marad. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 20 éves futamidő mellett már 2,77 százalékos THM-el, és havi 58 610 forintos törlesztővel fel lehet venni a Budapest Banknál. De nem sokkal maradnak el ettől a további bankok ajánlatai sem: az Erste Banknál például 53 724 forintos törlesztőt ígér a 2,68 százalékos THM; míg az MKB Banknál szintén alacsony, 2,74 százalékos THM is alacsony, 53 952 forintos törlesztőt jelent. Érdemes még megnézni a K&H, a CIB Bank és a többi magyar hitelintézet konstrukcióját, különböző hiteösszegek és futamidők mellett is - ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS