22 °C Budapest
Budapest, 2023. október 21.Az IKEA áruház logóival ellátott zászlók az áruház közelében, az Örs vezér terén.MTVA/Bizományosi: Róka László ***************************Kedves Felhasználó!Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt.

Brutál árcsökkentést jelentett be az IKEA: több száz terméket olcsósítanak, ilyen még nem volt

2024. január 13. 13:55

Árcsökkentést jelentett be az IKEA Németországban. Jesper Brodin vezérigazgató szerint az elmúlt évek költségnövekedése után hatalmas deflációt tapasztalnak, amit a vevők is megéreznek.

Árcsökkentést jelentett be az IKEA Németországban. Jesper Brodin vezérigazgató a merkur.de cikke szerint arról beszélt, az elmúlt évek költségnövekedése után hatalmas deflációt tapasztalnak, csökkennek a nyersanyag-, az energia- és a szállítási árak, így tér nyílt az olcsósításra is.

A Blikk szemléje szerint a bútorlánc a kínálat 20 százalékánál, kb. 2000 termék esetében szeretne tartós árcsökkentést bevezetni. Így a járvány és az ukrajnai háború előtti árszinten vagy az alatt lehetnek elérhetőek az áruházakban.

Címlapkép: Róka László, MTI/MTVA

NEKED AJÁNLJUK
Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. június 25. kedd
Vilmos
26. hét
Június 25.
Vitiligo világnapja
Június 25.
Barlangok napja
Június 25.
Tengerész világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem