2 °C Budapest

Tesco, Aldi, Lidl: ezek most a legdurvább akciók

2016. augusztus 18. 11:42

Ma jelentek meg az áruházláncok új akciói. Körbenéztünk a "piacon", mit hol tudsz a legolcsóbban megvásárolni.

Lassan az őszibarack-szezon végéhez értünk, ezért érdemes még kihasználni a hátralévő néhány hetet. Nyilván az áruházláncok is így gondolják, mivel szinte mindenhol leakciózták a gyümölcsöt. A Tescóban, a Sparban, és az Aldiban is 249 forintért adják kilóját. 

A szilva idény is tart már néhány hete, szupermarketek közül a legolcsóbban az Aldiban és a Lidlben tudod megvásárolni, ott 169 forint kilója, de az Auchanban is csak pár forinttal drágább, ott 175 forinttért adják. 

A paradicsomot is a legtöbb helyen 249 forintos kilónkénti áron adják, de ha befőzésen, vagy lecsón gondolkodsz, akkor az Aldiba menj, mert ott a befőzni való paradicsomnak és a lecsó paprikának is 149 forintba kerül kilója. A csemegekukorica se lesz már túl sokáig a polcokon, a Sparban most 79 forint darabja.

Nézzünk szét a húspultokban

A darált sertéshús most az Auchanban a legolcsóbb, 849 forint kilója, és az egész tyúké is most csak 499 forint. Az egész csirke a Lidlben 589, az Aldiban 629 forint kilós árral vásárolható. Ha kicsit ínyencebb vasárnapi ebédet szeretnél, akkor most a bontott pecsenyekacsát 899 forintos kilónkénti áron találod a Sparban.

Ötlet a vasárnapi ebédhez

Találtunk egy jó gulyás receptet a legfrissebb Tesco újságban, és ha te is kedvet kaptál ahhoz, hogy egy kiadós levest készíts a családnak a hétvégén, összeállítjuk, hogy a leírás alapján hol tudsz hozzá a legolcsóbban bevásárolni.

A recept szerint egy kiló marhahúsra, 4 evőkanál sertészsírra, 3 fej vöröshagymára, 20 deka sárgarépára, 25 deka paradicsomra, 1 darab paprikára, 2 gerezd fokhagymára, 2 teáskanál pirospaprikára, sóra és borsra lesz szükséged.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A recept úgy szól, hogy vágd apróra a vöröshagymát, és párold meg zsíron. Add hozzá a kockákra vágott húst és pirítsd addig, amíg a húskockák minden oldala megbarnul. Tedd rá a felvágott paradicsomot és paprikát és öntsd fel annyi vízzel, hogy ellepje a húst. Lefedve alacsony lángon főzd legalább két órán keresztül, vagy amíg a hús elkezd puhulni. Majd add hozzá a felkarikázott sárgarépát, a burgonyát és a galuskát, majd főzd készre.

Itt vásárolhatsz be legolcsóbban a gulyáshoz

A marhahús most a Tescóban akciós, a combnak 2199, a lábszárnak 1749, a nyaknak pedig 1849 forint kilója. A reklámújságok szerint a répa a Sparban a legolcsóbb (109 Ft/kg), a burgonya pedig az Auchanban, ott az 5 kilós kiszerelésű 599 forintba kerül.

Tart még az akció

Egyre vészesebben közeledik a tanévkezdés, és az áruházláncokban is javában tartanak a beiskolázási akciók. A nagy bevásárlás előtt érdemes alaposan körülnézni, mivel nagyon eltérő árakkal találkozhatunk. 

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 19. kedd
József, Bánk
12. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
A diákok 97% kedvezménnyel, a 27 év alattiak 92% kedvezménnyel regisztrálhatnak! Gyere Te is!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem