15 °C Budapest
dm active beauty - Egy kártya számtalan kedvezménnyel! (x)

dm active beauty - Egy kártya számtalan kedvezménnyel! (x)

Pénzcentrum
2015. május 6. 04:00

A valódi kedvezmények világa

A dm 2009-ben indította útjára active beauty törzsvásárlói programját, amire azóta több mint 1,3 millióan regisztráltak be. A program sikere a vállalat vezetői szerint a folyamatosan megújuló, széleskörű kedvezményekben rejlik. A program egyedülálló a magyar drogéria piacon.


A kis lila kártya ott lapul nők tízezreinek pénztárcájában, és a tagok száma folyamatosan nő. A dm-be betérve 300 elköltött forint után 1 pont íródik jóvá a tagok pontgyűjtő kártyáján. A főkártyához társkártya is igényelhető, így a pontok még gyorsabban gyűlnek. Az első kedvezmény, amit igénybe vehetnek, már 25 ponttól elérhető. A program számtalan lehetőséget kínál akár a láncolat üzleteiben beváltható kuponos kedvezményekre, azonnali ajándékokra, vagy együttműködő partnereiknél igénybe vehető exkluzív ajánlatokra. A tagok postai úton is évente több alkalommal kapnak személyre szóló kedvezményeket, amihez pontjaikat sem kell beváltaniuk.


"Büszkék vagyunk arra, hogy olyan törzsvásárlói programot tudtunk bevezetni - nem csak Magyarországon, hanem a hálózat egyéb országaiban is-, ami egyedülálló a piacon. A dm active beauty program egy valódi törzsvásárlói program. Olyan kedvezményeket kínál, amikhez más módon nem lehet hozzájutni, csak és kizárólag a tagok számára érhetőek el." - nyilatkozta Kanyó Roland a dm Marketing és PR menedzsere - "A program valóban meghálálja vásárlóink hűségét, és a tagok érzik ezt. Ennek köszönhető, hogy érdeklődésük, és aktivitásuk az indulás óta töretlen." - tette hozzá a menedzser.


A drogéria különös figyelmet fordít arra, hogy a program időről időre megújuljon, és mindig attraktív kínálatot nyújtson a tagok számára. A bevezetés öt éves jubileumának alkalmából több technikai újítást is bevezettek, aminek köszönhetően a program használata még jobban leegyszerűsödött, így még több felhasználót vonzott a dm üzleteibe. A pontok beváltása immár nem csak az üzletekben kihelyezett infópultokon, hanem a kasszán keresztül is elérhetőek. Így azok a tagok is gyakrabban váltják be pontjaikat értékes kedvezményekre, akik idegenkedtek az infópult használatától. 


"Törzsvásárlóink nagy részét alkotják a kismamák, akik a dm-ben mindig is megkülönböztetett figyelmet élveztek, nem csak a termékkínálatban, hanem a számukra nyújtott kedvezményben is"- meséli a menedzser - "Ezért számukra a programon belül baba bónusz néven speciális ajánlatokat kínálunk a baba három éves koráig."

A dm active beauty programba könnyen, és gyorsan regisztrálhat az üzletekben ingyenesen elvihető kezdőkártya segítségével akár az üzletben, vagy otthonában interneten keresztül. A programról minden információ elérhető a drogéria honlapján:

www.dm-drogeriemarkt.hu

http://www.dm-drogeriemarkt.hu/hu_homepage/active_beauty/89960/ab_a_programrol.html

(x)

 

NEKED AJÁNLJUK
Erről ne maradj le!
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?