6 °C Budapest

Akár az utolsó pillanatban is vásárolhatsz ajándékot a neten

Pénzcentrum
2012. december 21. 16:02

Sokan vannak, akik a legutolsó pillanatra hagyják a karácsonyi ajándékok beszerzését. Jó hírünk van: azok sincsenek elkésve, akik most választanának meglepetést, csak jól kell dönteniük. Frappáns és gyorsan beszerezhető ajándék például a virtuális ajándékutalvány, amelyet akár 24-én este is megrendelhetünk, online!

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Óriási karácsonyi roham tapasztalható nem csak a bevásárlóközpontokban, hanem a webáruházakban is, köztük a legnépszerűbb magyar internetes áruházban, a Shopline-on. Lapunkat arról tájékoztatták, hogy a karácsony előtti napokban az átlaghoz képest sokkal többen keresik fel az áruház honlapját, a rendelések száma pedig nagyságrendekkel megnövekedett.

A számokból az is látszik, hogy sokan vannak, akik az utolsó pillanatra hagyják az ajándékok beszerzését: a webáruház számukra kétféle menekülőutat javasol. Az egyik a karácsony előtt legkésőbb december 21-én 17 óráig igénybe vehető - ilyenkor különösen népszerű - expressz szállítás, amelynek köszönhetően aShopline Expresscímkével ellátott termékek 180 percen belül célba érnek. Ha a vásárló a Shopline Express-szen keresztül kíván rendelni, nincs más dolga, mint Shopline Express címkével rendelkező ajándékokat tenni a kosarába, majd a rendelés véglegesítésénél az expressz szállítási módot választani.

A Shopline-on leginkább könyveket, CD lemezeket, DVD-ket, azaz tipikus ajándékokat rendelnek Shopline Express kiszállítással. A másik lehetőség még egyszerűbb és kényelmesebb: a Shopline-on beszerezhető virtuális ajándékutalványokat ugyanis akár 24-én este is megvásárolhatjuk online, bankkártyával, így a megajándékozott arra fordíthatja az utalványon szereplő összeget, amire valóban vágyik: például egy régóta kiszemelt kedvencre. Az utalvány kétségtelen előnye emellett, hogy az e-mailben megkapott kártyához egyénileg választhatunk grafikát, majd az utalványt egy kis munkával, kinyomtatva kézzelfogható ajándékként is odatehetjük a fa alá.

Mint megtudtuk, a webáruházban továbbra is a termékek személyes átvétele a népszerűbb, ami leginkább az ingyenes átvételi pontoknak köszönhető. Tízből hét felhasználó választja ezt az átvételi módot. Népszerű lett a postai átvét is a kedvező díjnak és a széles lefedettségnek köszönhetően.

A legnépszerűbb könyvek idén karácsonykor: KATTINTS a teljes listához!

A legnépszerűbb CD-k idén karácsonykor: KATTINTS a teljes listához!

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. november 28. vasárnap
Stefánia
47. hét
November 28.
Advent (1.)
November 28.
Nemzetközi Aura nap
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?