Akár az utolsó pillanatban is vásárolhatsz ajándékot a neten

Pénzcentrum
2012. december 21. 16:02

Sokan vannak, akik a legutolsó pillanatra hagyják a karácsonyi ajándékok beszerzését. Jó hírünk van: azok sincsenek elkésve, akik most választanának meglepetést, csak jól kell dönteniük. Frappáns és gyorsan beszerezhető ajándék például a virtuális ajándékutalvány, amelyet akár 24-én este is megrendelhetünk, online!

Óriási karácsonyi roham tapasztalható nem csak a bevásárlóközpontokban, hanem a webáruházakban is, köztük a legnépszerűbb magyar internetes áruházban, a Shopline-on. Lapunkat arról tájékoztatták, hogy a karácsony előtti napokban az átlaghoz képest sokkal többen keresik fel az áruház honlapját, a rendelések száma pedig nagyságrendekkel megnövekedett.

A számokból az is látszik, hogy sokan vannak, akik az utolsó pillanatra hagyják az ajándékok beszerzését: a webáruház számukra kétféle menekülőutat javasol. Az egyik a karácsony előtt legkésőbb december 21-én 17 óráig igénybe vehető - ilyenkor különösen népszerű - expressz szállítás, amelynek köszönhetően aShopline Expresscímkével ellátott termékek 180 percen belül célba érnek. Ha a vásárló a Shopline Express-szen keresztül kíván rendelni, nincs más dolga, mint Shopline Express címkével rendelkező ajándékokat tenni a kosarába, majd a rendelés véglegesítésénél az expressz szállítási módot választani.

A Shopline-on leginkább könyveket, CD lemezeket, DVD-ket, azaz tipikus ajándékokat rendelnek Shopline Express kiszállítással. A másik lehetőség még egyszerűbb és kényelmesebb: a Shopline-on beszerezhető virtuális ajándékutalványokat ugyanis akár 24-én este is megvásárolhatjuk online, bankkártyával, így a megajándékozott arra fordíthatja az utalványon szereplő összeget, amire valóban vágyik: például egy régóta kiszemelt kedvencre. Az utalvány kétségtelen előnye emellett, hogy az e-mailben megkapott kártyához egyénileg választhatunk grafikát, majd az utalványt egy kis munkával, kinyomtatva kézzelfogható ajándékként is odatehetjük a fa alá.

Mint megtudtuk, a webáruházban továbbra is a termékek személyes átvétele a népszerűbb, ami leginkább az ingyenes átvételi pontoknak köszönhető. Tízből hét felhasználó választja ezt az átvételi módot. Népszerű lett a postai átvét is a kedvező díjnak és a széles lefedettségnek köszönhetően.

A legnépszerűbb könyvek idén karácsonykor: KATTINTS a teljes listához!

A legnépszerűbb CD-k idén karácsonykor: KATTINTS a teljes listához!

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 3. szombat
Ferenc, Olívia
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. december 3. 19:16