Hosszú sorok a lottózóknál: egy ország hajt a 4 milliárdra

Pénzcentrum
2012. június 9. 08:02

Már 29. hete halmozódik az Ötöslottó főnyereménye: a hatalmas jackpot jótékony hatással van az interaktív csatornákra is, azaz egyre többen próbálnak szerencsét SMS-ben és az interneten is - tudta meg a Pénzcentrum.hu. Annyian akarnak így játszani, hogy szombat délutánonként be is lassul a rendszer. A lottózóknál szintén hosszú sorok alakulnak ki.

FRISS! Az Ötöslottó 23. heti nyerőszámai:

14; 21; 22; 58; 64;

KATTINTS IDE, ÉS TUDD MEG, VOLT-E ÖTÖS A LOTTÓN!


Az elmúlt hetekben az interaktív csatornán - azaz az internetes fogadási oldalon, telefonon keresztül, ATM-nél és SMS-ben- keresztül játszott Ötöslottó játék forgalma az egyébként szokásos forgalom duplájára emelkedett és heti 35-40 millió forintot tett ki - tájékoztatta lapunkat a Szerencsejáték Zrt. Ez a játék árbevételének 3 százalékát képviseli, ezzel együtt az interaktív játékmód a játékszervező legdinamikusabban fejlődő csatornáját jelenti.

Élőben közvetítjük a sorsolást!
A Pénzcentrum.hu ma este is élőben közvetíti a sorsolást, 18:45-től. Várhatóan 19 órára az is kiderül, elvitte-e valaki a hatalmas nyereményt.


Az utóbbi hetekben az elektronikus csatornákon kiemelkedően nagy, a fogadási csatorna történetében nem tapasztalt forgalomnövekedés volt, ami ráadásul szombat délutáni időpontra összpontosult. Ezt a megnövekedett igényt a mobilszolgáltatók rendszereivel integrált teljes szolgáltatási rendszer lassabban szolgálta ki. A mobilszolgáltatók mérnökeivel együtt dolgozva, jelentős fejlesztéseket hajtottak végre annak érdekében, hogy a megnövekedett vásárlói igényeket zökkenőmentesen szolgálják ki: a nagyobb forgalom gördülékenyebb lekezelésére új szervert üzemeltek be - válaszolta kérdésünkre a Szerencsejáték Zrt.

Sorok a lottózóknál

Szombatonként megfigyelhető az is, hogy sok lottózó előtt kígyózó sorok alakultak ki. Az Ötöslottó feladási határideje egységes, függetlenül a játékmódtól, minden szombaton 17.30-ig van lehetőség játékba küldeni a szelvényeket. A Szerencsejáték Zrt. emlékeztet arra, hogy a játékosok több értékesítési csatorna közül választhatnak 13- 14 óra után is: játszhatnak interneten, OTP ATM automatán keresztül, telefonon, vagy olyan értékesítőhelyeken is, mint a bevásárlóközpontokban üzemelő lottózókban, vagy például a benzinkutakon.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Minden idők második legnagyobb nyereménye az Ötöslottón

Az Ötöslottó eheti várható főnyereménye 3 900 millió forint, a jackpot immár 29. hete halmozódik. A jelenlegi nyeremény minden idők legnagyobb öttalálatosainak sorában a 2. helyet foglalná el (amennyiben egyetlen öttalálatos szelvény lenne).


A Szerencsejáték Zrt. tapasztalatai szerint halmozódás idején hosszabb távon jellemzően nő a játékkedv: hetente átlagosan kb. 3,5 millió Ötöslottó alapjáték érkezik be, halmozódás idején emelkedik a darabszám, illetve akciók hatására további emelkedés tapasztalható. Az elmúlt héten több mint 6 és fél millió alapjáték érkezett be.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 26. péntek
Ervin
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem