16 °C Budapest

Ötöslottó: túl az álomhatáron - fontos változás

2011. október 8. 14:12

Az Ötöslottó főnyereménye idén másodjára lépi át az egymilliárdos "álomhatárt". Legutóbb a június 11-i sorsoláson avattak milliárdost, az öt nyerőszám akkor 1 934 388 935 forintot ért. Ezen a héten a főnyeremény 1 166 millió forint.

Mutatjuk a friss nyerőszámokat
Az Ötöslottó sorsolást a Pénzcentrum.hu ezen a szombaton is élőben közvetíti. Várhatóan 19.30-ra az is kiderül, elvitte-e valaki a milliárdos főnyereményt!


A Szerencsejáték Zrt. tapasztalatai szerint hasonló az egymilliárd forint feletti főnyeremény esetén hosszabb távon jellemzően nő a játékkedv - tudta meg a játékszervezőtől a Pénzcentrum.hu.

Míg hetente átlagosan 3,5 millió alapjáték érkezik be, halmozódás idején ez a szám ilyenkor egymillióval is gyarapodhat. Különsorsolásos akciók idején további növekedés tapasztalható.

Az Ötöslottó főnyereménye tizenkettedik hete halmozódik: a 28. héten, 4 hét halmozódás után egy 458 millió forintos főnyeremény talált gazdára, a 29. héttől pedig a következőképp alakult a megvásárolt alapjátékok száma:


Változás októbertől

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A Magyar Televízió 2011. október 1-jétől sugározza új időpontban a SzerencseSzombat című sorsolási műsort, 18 óra 30 perces kezdettel. A műsor első felében változatlanul a Luxor sorsolás és stúdiójáték látható, az Ötöslottó sorsolás ezt követően, körülbelül 19:00 órai kezdettel jelentkezik.

A játékosok számára ezen kívül fontos információ, hogy a műsor korábbi kezdése miatt szombati napon az Ötöslottót és Jokert 17:30-ig, míg a Luxort változatlanul 14 óráig lehet játékba küldeni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. május 18. szerda
Erik, Alexandra
20. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?