14 °C Budapest

Vége a szezonnak, kiárusít a Praktiker

2011. szeptember 15. 14:35

Külföldi mintára teljes nyári árukészletét kiárusítja a Praktiker. Az akcióval a barkácslánc a változékony nyári időjárás forgalmát kompenzálná.

Kerékpárok, nyári kerti bútorok, ventilátorok, klímák, grill készülékek és kerti dekorációs termékek teljes áruválasztékát kínálja egy átfogó készletkisöprő akció keretében a Praktiker 19 áruházában országszerte, így egyes termékek akár 60 százalékkal olcsóbbak az eredeti árnál.

A Praktiker tájékoztatása szerint őket is megtréfálta a változékony nyári időjárás és a szeptember elejei forróság, s ez nagyban befolyásolta a vásárlók döntéseit a szezonális árucikkekre vonatkozóan. A több száz terméket magába foglaló nyár végi árakcióval a Praktiker az "elveszett" júliust kompenzálná, amikor hűvös, esős időszak volt jellemző.

A barkácslánc nemcsak áruházaiban és webshopjában, hanem - a barkács szektorban egyedülálló módon - aukciós portálok segítségével is árusítja kifutó termékeit. A Vatera és TeszVesz segítségével elsősorban azok az árucikkek találnak új gazdára, amelyekből már csak 1-2 darab marad a polcokon. A Praktiker több ezer terméket tudott már így értékesíteni az elmúlt hónapok alatt.

Nyugaton már bevált

Nyugat-Európában a kiárusításnak komoly hagyományai vannak a barkácsáruházakban is. A vásárlók egy jó ajánlat esetén hajlandóak a következő évre tervezett vásárlásaikat előre hozni és akár felhalmozni a szezonális termékeket. A magyar vásárlók jobban megfontolják, hogy mire költenek. A klímákat és más hűtő-berendezések forgalmát leginkább egy hetes forróság indítja be, míg a nyári bútorok és kertészeti cikkek összefüggésben állnak azzal is, hogy a család utazásra költi jövedelmét vagy inkább otthon marad és ápolja, gondozza otthonát, illetve kertjét.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Az idei nyár slágertermékei egyébként a kerti bútorok, a hozzá tartozó napernyők, valamint grillek és medencék voltak, ezek a termékek évek óta a ranglista élén szerepelnek.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 15. szombat
Zsófia, Szonja
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 15. 19:20