16 °C Budapest

Ötöslottó: a szupernyeremény titkai

2011. június 15. 11:32

Négy hónapos szünet után, a június 11-i sorsoláson ismét volt telitalálatos az Ötöslottón. A 11, 42, 45, 63, 76-os számsorral közel kétmilliárd forintot nyert egy szerencsés játékos. Ez minden idők kilencedik legnagyobb értékű ötöse.

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint tizenhét hétnek, egészen pontosan 119 napnak kellett eltelnie az újabb Ötöslottó telitalálatig. A nyeremény az eltelt időszakban majdnem 2 milliárd - 1 milliárd 934 millió 388 ezer 935 - forintra hízott. A szombati sorsolásra mindössze egyetlen telitalálatos szelvény érkezett, melyről a nyertes anonimitásának védelme érdekében mindössze annyit árulhatnak el, hogy vidéken adták fel, és a játékos nem a "hagyományos" módon, szelvényen jelölte meg az öt számot, hanem úgynevezett gépi játékot játszott, vagyis a lottózó terminálja generálta véletlenszerűen a számokat.

Az összeg az előkelő TOP10-be is bekerült: a legnagyobb nyeremények sorában a kilencedik helyet foglalja el, míg a rekordot továbbra is egy 2003-as, több mint 5 milliárd forintot érő nyeremény tartja. Az idei évben egyébként a mostani már a második öttalálatos: az első február 12-én született, s több mint félmilliárdot fizetett - sőt, telitalálattal köszöntöttük az újévet is, bár az 1 milliárd 800 milliós nyeremény még az előző esztendő utolsó játékhetéhez tartozott.

A nyereményhez való hozzájutás módját a játék Részvételi Szabályzata tartalmazza. A lottózókban kifüggesztett ún. nagynyertes telefonszámon 90 napon belül várják a játékos jelentkezését. A szám minden lottózóban megtalálható és munkanapokon 8 és 18 óra között hívható. A vonal végén a Szerencsejáték Zrt. illetékes szakembere ad felvilágosítást minden további, a nyereménnyel kapcsolatos tennivalóról.

A nyereményhez való hozzájutás feltétele a játék során kapott átvételi igazolás bemutatása. A nyeremény készpénzben nem vehető fel, a Szerencsejáték Zrt. a teljes összeget a nyertes által megadott, kizárólag Magyarországon működő bankban nyitott forint alapú bankszámlá(k)ra utalja át.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

 

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 28. csütörtök
Gedeon, Johanna
13. hét
Március 28.
Nagycsütörtök
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem