18 °C Budapest

Ötöslottó: a szupernyeremény titkai

2011. június 15. 11:32

Négy hónapos szünet után, a június 11-i sorsoláson ismét volt telitalálatos az Ötöslottón. A 11, 42, 45, 63, 76-os számsorral közel kétmilliárd forintot nyert egy szerencsés játékos. Ez minden idők kilencedik legnagyobb értékű ötöse.

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint tizenhét hétnek, egészen pontosan 119 napnak kellett eltelnie az újabb Ötöslottó telitalálatig. A nyeremény az eltelt időszakban majdnem 2 milliárd - 1 milliárd 934 millió 388 ezer 935 - forintra hízott. A szombati sorsolásra mindössze egyetlen telitalálatos szelvény érkezett, melyről a nyertes anonimitásának védelme érdekében mindössze annyit árulhatnak el, hogy vidéken adták fel, és a játékos nem a "hagyományos" módon, szelvényen jelölte meg az öt számot, hanem úgynevezett gépi játékot játszott, vagyis a lottózó terminálja generálta véletlenszerűen a számokat.

Az összeg az előkelő TOP10-be is bekerült: a legnagyobb nyeremények sorában a kilencedik helyet foglalja el, míg a rekordot továbbra is egy 2003-as, több mint 5 milliárd forintot érő nyeremény tartja. Az idei évben egyébként a mostani már a második öttalálatos: az első február 12-én született, s több mint félmilliárdot fizetett - sőt, telitalálattal köszöntöttük az újévet is, bár az 1 milliárd 800 milliós nyeremény még az előző esztendő utolsó játékhetéhez tartozott.

A nyereményhez való hozzájutás módját a játék Részvételi Szabályzata tartalmazza. A lottózókban kifüggesztett ún. nagynyertes telefonszámon 90 napon belül várják a játékos jelentkezését. A szám minden lottózóban megtalálható és munkanapokon 8 és 18 óra között hívható. A vonal végén a Szerencsejáték Zrt. illetékes szakembere ad felvilágosítást minden további, a nyereménnyel kapcsolatos tennivalóról.

A nyereményhez való hozzájutás feltétele a játék során kapott átvételi igazolás bemutatása. A nyeremény készpénzben nem vehető fel, a Szerencsejáték Zrt. a teljes összeget a nyertes által megadott, kizárólag Magyarországon működő bankban nyitott forint alapú bankszámlá(k)ra utalja át.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

 

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 17. péntek
Zsófia
37. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?