26 °C Budapest

Sikeresek a magyar biotermékek

2010. május 19. 09:02

Nem mutatkozik visszaesés az organikus termékek hazai piacán, amely nagyjából 10%-os növekedést könyvelhet el évről-évre -írja a Világgazdaság.

A lap szerint a gazdálkodók esélyei sem rosszak, mivel termelésük 80-85%-át exportra, főleg az EU-ba, Svájcba, vagy az Egyesült Államokba szállítják.

A biotermékek népszerűségét erősíti meg a Worldwatch Institute legfrissebb, tavaly őszi jelentése is, amely szerint mára a világon több mint 30 millió hektáron zajlik biogazdálkodás, ez több mint kétszeres növekedést jelez az ezredfordulóhoz képest.

Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 27. péntek
Hella
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?