18 °C Budapest

Lúg volt az energiaitalban? Életveszélyben a fogyasztó

Pénzcentrum
2010. április 23. 11:32

Jobban van az a férfi, akit azért szállítottak kórházba, mert véletlenül egy erősen lúgos folyadékból ivott. A férfi azt hitte, hogy energiaital van a palackban -írja az inforadio.hu.

Életveszélyes állapotban szállítottak kórházba csütörtökön egy fiatalembert, aki egy budaörsi hipermarketben lett rosszul, miután valamilyen erősen maró folyadékot ivott. Bogyai Krisztián az InfoRádiónak elmondta, energiaitalt szeretett volna inni, mialatt szünetet tartottak, de miután beleivott a palackba, érezte, hogy a folyadék erősen marja. Azt mondta, biztos abban, hogy a palackot ő bontotta fel először.

A férfi hozzátette: a kollégáját küldte el, hogy vegyen neki energiaitalt munkaszünetben. Egy korty után is érezte, hogy "mindenét marja" az ital.

Kovács Viktória, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese elmondta, szakértők bevonásával vizsgálják az esetet. Hozzátette, elképzelhető, hogy összecserélték a palackokat, és a férfi ezért ivott a feltehetően tisztítószert tartalmazó flakonból.

Hangsúlyozta: az ÁNTSZ helyszínre érkező munkatársai kizárták, hogy az energiaitalokat tartalmazó dobozokban eredendően van ilyen vegyszer.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 23. hétfő
Dezső
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. május 22. 16:18