Micsoda? Repülőgépet karácsonyra? Benne van a katalógusban

2009. október 20. 16:58

Úgy tűnik, a karácsonyi vásárlás-őrületnek semmi sem szab határt. Egy luxustermékeket árusító amerikai üzletlánc aktuális katalógusában még repülőgépet is vehetünk a fa alá.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A Neiman Marcus Amerika egyik legfelkapottabb, luxustermékeket forgalmazó üzletlánca. A több mint 100 éves múltra visszatekintő dallasi cég ruházattal, lábbelivel, ékszerrel, szépségápolási cikkekkel, bútorokkal, lakberendezési tárgyakkal kereskedik: a legmagasabb minőséget és a legszínvonalasabb kiszolgálást nyújtják -általában különlegesen gazdag- vevőkörüknek.

Fotó: neimannmarcus.com


A cég neve egybeforrt karácsonyi katalógusával: a "The Christmas Book" ("Karácsonyi Könyv") nevet viselő kiadvány tartalma évről-évre megadja a karácsonyi slágertermékek fő irányvonalát -elsősorban természetesen a felső tízezer számára.

Az idei kiadványban a 350 dolláros (61 ezer forint) férfi pulóverek és 235 dolláros (41 ezer forint) farmernadrágok mellett találhatunk például 775 dolláros (137 ezer forint) női csizmákat és 890 dolláros (157 ezer forint) táskákat is.

A 2009-es karácsonyi reklámkatalógus legkülönlegesebb darabja azonban a 250 ezer dollárba (44 millió forint) kerülő Icon A5 sportrepülőgép.


Az apró gép különlegessége, hogy "összehajtható" és így könnyen szállítható, azonban a legtöbb karácsonyfa alá még így is bajosan férne be. Jó hír azonban, hogy vízről is fel tud szállni, és két személy is elfér benne.

A Neiman Marcus két főre szóló pilóta-tanfolyamot is ajándékoz a kisrepülőhöz, amit azonban legkorábban csak 2011 második felében vehet át a szerencsés vásárló.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. január 23. vasárnap
Zelma, Rajmund
3. hét
Január 23.
Kaposvár napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Private Investor Day 2022
Mibe fektessünk 2022-ben? Tippek, elemzések, befektetési ötletek profiktól, Neked! Február 24-én online.
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. január 22. 19:20