11 °C Budapest

Micsoda? Repülőgépet karácsonyra? Benne van a katalógusban

2009. október 20. 16:58

Úgy tűnik, a karácsonyi vásárlás-őrületnek semmi sem szab határt. Egy luxustermékeket árusító amerikai üzletlánc aktuális katalógusában még repülőgépet is vehetünk a fa alá.

A Neiman Marcus Amerika egyik legfelkapottabb, luxustermékeket forgalmazó üzletlánca. A több mint 100 éves múltra visszatekintő dallasi cég ruházattal, lábbelivel, ékszerrel, szépségápolási cikkekkel, bútorokkal, lakberendezési tárgyakkal kereskedik: a legmagasabb minőséget és a legszínvonalasabb kiszolgálást nyújtják -általában különlegesen gazdag- vevőkörüknek.

Fotó: neimannmarcus.com


A cég neve egybeforrt karácsonyi katalógusával: a "The Christmas Book" ("Karácsonyi Könyv") nevet viselő kiadvány tartalma évről-évre megadja a karácsonyi slágertermékek fő irányvonalát -elsősorban természetesen a felső tízezer számára.

Az idei kiadványban a 350 dolláros (61 ezer forint) férfi pulóverek és 235 dolláros (41 ezer forint) farmernadrágok mellett találhatunk például 775 dolláros (137 ezer forint) női csizmákat és 890 dolláros (157 ezer forint) táskákat is.

A 2009-es karácsonyi reklámkatalógus legkülönlegesebb darabja azonban a 250 ezer dollárba (44 millió forint) kerülő Icon A5 sportrepülőgép.


NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Az apró gép különlegessége, hogy "összehajtható" és így könnyen szállítható, azonban a legtöbb karácsonyfa alá még így is bajosan férne be. Jó hír azonban, hogy vízről is fel tud szállni, és két személy is elfér benne.

A Neiman Marcus két főre szóló pilóta-tanfolyamot is ajándékoz a kisrepülőhöz, amit azonban legkorábban csak 2011 második felében vehet át a szerencsés vásárló.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 25. szombat
Irén, Írisz
12. hét
Március 25.
A gofri világnapja
Március 25.
A Föld órája
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?