Milliárdokat buktak a celebek: ki a válság legnagyobb vesztese?

2009. április 24. 10:02

A legnagyobb sztároknak is nagy gondot jelent a válság: sokan közülük óriási vagyonra tettek szert az elmúlt években, ami komolyan megcsappant az elmúlt hónapokban.

A leghíresebb világsztárokat sem kíméli a válság: most megmutatjuk, kik a legnagyobb vesztesek, és mennyit buktak.


Az Egyesült Királyság egyik legnagyobb bulvárlapja, a Sunday Times összesítése szerint a legtöbbet a Beatles egykori tagja, Sir Paul McCartney vesztette: 60 millió fonttal, azaz majd' 20 milliárd forinttal van kevesebb pénze, mint tavaly ilyenkor. Nem kell azonban túlságosan megijednie: vagyona így is 440 millió fontra, azaz nagyjából 145 milliárd forintra tehető.


A popzene másik emblematikus alakja, Sir Elton John szintén 60 millió fontot vesztett, az ő vagyona így 58 milliárd forintra apadt.


Sir Mick Jagger 35 millió fontot (11 milliárd forint) vesztett: a Rolling Stones frontemberének vagyona így 190 millió fontra, azaz mintegy 63 milliárd forintra esett vissza.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 


Robbie Williams "mindössze" 25 millió fontot, azaz 8,2 milliárd forintot vesztett, de vagyonát még így is 80 millió fontra, azaz 26 milliárd forintra becsülik.

Ian Coxon, a lista összeállítója szerint a sztárok is ugyanúgy megérzik a válságot, mint az átlagemberek: ha az arányokat nézzük, ők is annyit buknak a recesszión, mint mindenki más.

Fotók: media.photobucket.com

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 18. csütörtök
Andrea, Ilma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem