Milliárdokat buktak a celebek: ki a válság legnagyobb vesztese?

2009. április 24. 10:02

A legnagyobb sztároknak is nagy gondot jelent a válság: sokan közülük óriási vagyonra tettek szert az elmúlt években, ami komolyan megcsappant az elmúlt hónapokban.

A leghíresebb világsztárokat sem kíméli a válság: most megmutatjuk, kik a legnagyobb vesztesek, és mennyit buktak.


Az Egyesült Királyság egyik legnagyobb bulvárlapja, a Sunday Times összesítése szerint a legtöbbet a Beatles egykori tagja, Sir Paul McCartney vesztette: 60 millió fonttal, azaz majd' 20 milliárd forinttal van kevesebb pénze, mint tavaly ilyenkor. Nem kell azonban túlságosan megijednie: vagyona így is 440 millió fontra, azaz nagyjából 145 milliárd forintra tehető.


A popzene másik emblematikus alakja, Sir Elton John szintén 60 millió fontot vesztett, az ő vagyona így 58 milliárd forintra apadt.


Sir Mick Jagger 35 millió fontot (11 milliárd forint) vesztett: a Rolling Stones frontemberének vagyona így 190 millió fontra, azaz mintegy 63 milliárd forintra esett vissza.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 45 318 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,6 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 45 639 forintos törlesztőt (THM 13,95%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)


Robbie Williams "mindössze" 25 millió fontot, azaz 8,2 milliárd forintot vesztett, de vagyonát még így is 80 millió fontra, azaz 26 milliárd forintra becsülik.

Ian Coxon, a lista összeállítója szerint a sztárok is ugyanúgy megérzik a válságot, mint az átlagemberek: ha az arányokat nézzük, ők is annyit buknak a recesszión, mint mindenki más.

Fotók: media.photobucket.com

Több ezer magyar szülő rontja el így a gyerekét: vigyázz, nehogy elkövesd ezt a hibát

Mi, magyarok nem vagyunk a toppon, ha pénzügyi tudatosságról van szó, pedig fontos lenne, hogy jó példával járjunk gyermekeink előtt is.

Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. október 6. csütörtök
Brúnó, Renáta
40. hét
Október 6.
A mosoly világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Pénzügyeink 5, 10 vagy 20 év múlva? Új konferencia ad teljes képet.
EZT OLVASTAD MÁR?