Milliárdokat buktak a celebek: ki a válság legnagyobb vesztese?

2009. április 24. 10:02

A legnagyobb sztároknak is nagy gondot jelent a válság: sokan közülük óriási vagyonra tettek szert az elmúlt években, ami komolyan megcsappant az elmúlt hónapokban.

A leghíresebb világsztárokat sem kíméli a válság: most megmutatjuk, kik a legnagyobb vesztesek, és mennyit buktak.


Az Egyesült Királyság egyik legnagyobb bulvárlapja, a Sunday Times összesítése szerint a legtöbbet a Beatles egykori tagja, Sir Paul McCartney vesztette: 60 millió fonttal, azaz majd' 20 milliárd forinttal van kevesebb pénze, mint tavaly ilyenkor. Nem kell azonban túlságosan megijednie: vagyona így is 440 millió fontra, azaz nagyjából 145 milliárd forintra tehető.


A popzene másik emblematikus alakja, Sir Elton John szintén 60 millió fontot vesztett, az ő vagyona így 58 milliárd forintra apadt.


Sir Mick Jagger 35 millió fontot (11 milliárd forint) vesztett: a Rolling Stones frontemberének vagyona így 190 millió fontra, azaz mintegy 63 milliárd forintra esett vissza.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 646 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 7,28%), de nem sokkal marad el ettől a Sberbank 40 150 forintos törlesztőt (THM 7,66%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)


Robbie Williams "mindössze" 25 millió fontot, azaz 8,2 milliárd forintot vesztett, de vagyonát még így is 80 millió fontra, azaz 26 milliárd forintra becsülik.

Ian Coxon, a lista összeállítója szerint a sztárok is ugyanúgy megérzik a válságot, mint az átlagemberek: ha az arányokat nézzük, ők is annyit buknak a recesszión, mint mindenki más.

Fotók: media.photobucket.com

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 16. csütörtök
Edit
37. hét
Szeptember 16.
Az ózon világnapja
Szeptember 16.
A hangzáskultúra napja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?