A MOL is besegít a magyar turizmusnak

2009. március 25. 14:30

A 2009-re meghirdetett Kulturális Turizmus Évének és Magyarország mint turisztikai fogadóterület széleskörű népszerűsítése érdekében a Magyar Turizmus Zrt. és a MOL NyRt. együttműködési megállapodást írt alá.

A megállapodás értelmében az utazók egész évben a helyi és regionális nevezetességekről és programokról szóló turisztikai kiadványokhoz juthatnak hozzá az országszerte 150 nagy forgalmú MOL benzinkútnál kihelyezett információs pontokon.

Az MT Zrt. és a MOL együttműködésének keretében, országszerte 150 nagy forgalmú MOL benzinkútnál turisztikai információs pontokkal várják az utazókat egész évben. Az új turisztikai arculat jegyében felállított állványokon elhelyezett kiadványokból a helyi nevezetességek és az adott régióról szóló információ mellett a Kulturális Turizmus Évének ajánlatait is megtalálhatják az érdeklődők. A havi rendszerességgel frissített információs pontokon az MT Zrt. központi és régiós kiadványai, valamint a hazánkban tartózkodó külföldiekre gondolva, angol nyelvű kiadványok is megtalálhatóak.

A 2009-es Kulturális Turizmus Évében az MT Zrt. egységes arculatú és magasabb példányszámban terjesztett kiadvánnyal népszerűsíti Magyarország turisztikai kínálatát. A Zrt. az új kiadványokban a témaév valamennyi pilléréhez - "Bor és gasztronómia", "Élő hagyományok", "Fesztiválok, kulturális rendezvények", "Friss: a XXI. század kultúrája, kortárs művészet", "Városlátogatás" - kapcsolódó különleges attrakciókat ajánl az érdeklődők figyelmébe.


A Kulturális Turizmus Évének sikeréhez a MOL mint kiterjedt töltőállomás-hálózattal rendelkező, ezáltal az utazóközönség jelentős részét elérő Társaság nagyban hozzá tud járulni.

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 24. péntek
Gellért, Mercédesz
38. hét
Szeptember 24.
Kutatók éjszakája
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?