8 °C Budapest

A MOL is besegít a magyar turizmusnak

2009. március 25. 14:30

A 2009-re meghirdetett Kulturális Turizmus Évének és Magyarország mint turisztikai fogadóterület széleskörű népszerűsítése érdekében a Magyar Turizmus Zrt. és a MOL NyRt. együttműködési megállapodást írt alá.

A megállapodás értelmében az utazók egész évben a helyi és regionális nevezetességekről és programokról szóló turisztikai kiadványokhoz juthatnak hozzá az országszerte 150 nagy forgalmú MOL benzinkútnál kihelyezett információs pontokon.

Az MT Zrt. és a MOL együttműködésének keretében, országszerte 150 nagy forgalmú MOL benzinkútnál turisztikai információs pontokkal várják az utazókat egész évben. Az új turisztikai arculat jegyében felállított állványokon elhelyezett kiadványokból a helyi nevezetességek és az adott régióról szóló információ mellett a Kulturális Turizmus Évének ajánlatait is megtalálhatják az érdeklődők. A havi rendszerességgel frissített információs pontokon az MT Zrt. központi és régiós kiadványai, valamint a hazánkban tartózkodó külföldiekre gondolva, angol nyelvű kiadványok is megtalálhatóak.

A 2009-es Kulturális Turizmus Évében az MT Zrt. egységes arculatú és magasabb példányszámban terjesztett kiadvánnyal népszerűsíti Magyarország turisztikai kínálatát. A Zrt. az új kiadványokban a témaév valamennyi pilléréhez - "Bor és gasztronómia", "Élő hagyományok", "Fesztiválok, kulturális rendezvények", "Friss: a XXI. század kultúrája, kortárs művészet", "Városlátogatás" - kapcsolódó különleges attrakciókat ajánl az érdeklődők figyelmébe.


A Kulturális Turizmus Évének sikeréhez a MOL mint kiterjedt töltőállomás-hálózattal rendelkező, ezáltal az utazóközönség jelentős részét elérő Társaság nagyban hozzá tud járulni.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 4. vasárnap
Borbála, Barbara
48. hét
December 4.
A cookie napja
December 4.
Advent (2.)
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?