9 °C Budapest

A MOL is besegít a magyar turizmusnak

2009. március 25. 14:30

A 2009-re meghirdetett Kulturális Turizmus Évének és Magyarország mint turisztikai fogadóterület széleskörű népszerűsítése érdekében a Magyar Turizmus Zrt. és a MOL NyRt. együttműködési megállapodást írt alá.

A megállapodás értelmében az utazók egész évben a helyi és regionális nevezetességekről és programokról szóló turisztikai kiadványokhoz juthatnak hozzá az országszerte 150 nagy forgalmú MOL benzinkútnál kihelyezett információs pontokon.

Az MT Zrt. és a MOL együttműködésének keretében, országszerte 150 nagy forgalmú MOL benzinkútnál turisztikai információs pontokkal várják az utazókat egész évben. Az új turisztikai arculat jegyében felállított állványokon elhelyezett kiadványokból a helyi nevezetességek és az adott régióról szóló információ mellett a Kulturális Turizmus Évének ajánlatait is megtalálhatják az érdeklődők. A havi rendszerességgel frissített információs pontokon az MT Zrt. központi és régiós kiadványai, valamint a hazánkban tartózkodó külföldiekre gondolva, angol nyelvű kiadványok is megtalálhatóak.

A 2009-es Kulturális Turizmus Évében az MT Zrt. egységes arculatú és magasabb példányszámban terjesztett kiadvánnyal népszerűsíti Magyarország turisztikai kínálatát. A Zrt. az új kiadványokban a témaév valamennyi pilléréhez - "Bor és gasztronómia", "Élő hagyományok", "Fesztiválok, kulturális rendezvények", "Friss: a XXI. század kultúrája, kortárs művészet", "Városlátogatás" - kapcsolódó különleges attrakciókat ajánl az érdeklődők figyelmébe.


A Kulturális Turizmus Évének sikeréhez a MOL mint kiterjedt töltőállomás-hálózattal rendelkező, ezáltal az utazóközönség jelentős részét elérő Társaság nagyban hozzá tud járulni.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 17. szerda
Rudolf
16. hét
Április 17.
Hemofília világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm