18 °C Budapest

Napfényes célállomások a Germanwings menetrendjében!

2009. február 25. 13:45

A Germanwings 2009. március 29-én életbe lépő nyári menetrendjében napsütötte tájak várnak a magyar utazni vágyókra. A Légitársaság gördülékeny átszállást biztosító, ún. smart connect szolgáltatása segítségével ugyanis - többek között - már Marseille-be és Palma de Mallorca-ra is el lehet jutni Budapestről.

A Germanwings Budapestről Marseille-be 2009. március 31. és október 24. között, Palma de Mallorca-ra pedig április 4. és október 24. között kínál smart connect járatokat a magyar utazóközönségnek.

A 2007-ben bevezetett, smart connect elnevezésű, innovatív termékkel a Germanwings az európai diszkont légitársaságok között elsőként kínált utasainak transzfer összeköttetést. A smart connect használata igen egyszerű: az utasok a www.germanwings.com honlapon ugyanúgy választják ki átszállással egybekötött ("One-Stop") járatukat, mintha közvetlen ("Non-Stop") járattal utaznának, ugyanakkor a két útvonal költségét egyszeri fizetéssel egyenlítik ki. Az utasoknak az első és második járatra is be kell csekkolniuk, de az átszállást megkönnyítik a kiemelt eljárást biztosító check-in pultok, amelyek mindössze néhány méterre találhatók az átszálló utasok poggyászfelvételének helyszínétől.

Marseille

A francia partvidék egyik gyöngyszeme, Marseille Franciaország legrégibb városa, amelyet i.e. 600-ban alapítottak görög tengerészek.

Történelmi kikötőjében a kristálytiszta tengeren több ezer hajó és csónak ringatózik. A vibráló város mediterrán klímájával, gyönyörű természeti tájaival, gazdag kulturális életével és a helyiek vendégszeretetével élményekben gazdag nyaralást garantál.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Palma de Mallorca

A helyiek által egyszerűen a "szép szigetnek" becézett Mallorca és fővárosa, Palma de Mallorca számtalan lehetőséget rejt a nyaralni vágyóknak. Az aktív pihenés szerelmesei bejárhatják a gazdag állat- és növényvilággal rendelkező szebbnél szebb tájakat, búvárkodhatnak, sőt, akár meg is mászhatják a San Antonio vagy a Teneguía vulkánt. Mallorca számtalan szemet gyönyörködtető tengerpartja a napfürdőzés szerelmeseinek nyújt felhőtlen kikapcsolódást.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 28. csütörtök
Gedeon, Johanna
13. hét
Március 28.
Nagycsütörtök
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem