17 °C Budapest

Mérföldkő: itt a sztárfogyókúra! Vidáman távoznak a kilók...

Pénzcentrum
2007. január 23. 05:30

Bekövetkezett, amitől tartani lehetett: az internet korában már fogyókúrázni sem a szabadban végzett testmozgással divat, hiszen jól helyettesítheti ezen aktivitást a szobában, a virtuális játékokkal végzett napi pár perces, szórakoztató "munka"...

A közelmúltban a konzol-háború kapcsán beszámoltunk már arról, hogy a Nintendo Wii kontrollerével akár a nappaliban hadonászva teniszezhetünk (sokan véletlenül be is törték a tévéképernyőt, amikor elrepült kezükből a szerkezet), bokszolhatunk, baseballozhatunk és számos más sportot űzhetünk.

Egy találékony philadelphiai fiatalember most rájött arra, hogy végtére ez is testmozgás, így vélhetően fogyaszt is. Edzéstervébe napi 30 perc Nintendo-sportolást iktatott be, blogjában pedig napról-napra leírta testsúlyának változását. 6 hét és összesen 21 óra játék alatt mintegy 9 fontot adott le, az "előtte-utána" képek láttán pedig akadt olyan edzőterem, mely már fel is kérte a férfit, hogy tartson náluk virtuális tréningeket.

A szóban forgó blog látogatottsága már most megugrott, mindenki a virtuális fogyókúrára kíváncsi, így már hirdető is akad az online napló oldalon...

Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 28. szombat
Emil, Csanád
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?