Csapatépítés Mexikóban?

Pénzcentrum
2006. november 20. 10:30

A magyar utazók körében a téli időszak során a megszokott síutak mellett népszerű célpontot jelent a trópusok, Dél-Amerika vagy Kelet-Afrika - írja a Magyar Nemzet.

Bánki Márton a Vista utazási iroda marketingigazgatója szerint elsősorban a téli nyaraló- és síutak, illetve városlátogatások iránt érdeklődnek utazási irodáiknál. A nyaralóutak között népszerűek a mauritiusi, a mexikói és kubai üdülőhelyek, illetve továbbra is keresett Thaiföld és Bali. A marketingigazgató szerint a legtöbb síutat Franciaország, Ausztria, Olaszország, Szlovénia és Szlovákia pályáira szervezik. A városlátogatások közül a 2-3 éjszakás római, párizsi és londoni ajánlatok a legnépszerűbbek. Nagy kereslet jelentkezik a különlegesebb utakra is, mint például a lappföldi Mikulás-látogatás.

Gémeskúti Csilla, a Malév Air Tours kiutazási vezetője elmondta, az idén Thaiföld és Kenya a "sláger", ugyanakkor a legtöbb jelentkezést Mexikóra regisztrálták. Sokan választják az all-inclusive szolgáltatást is, amelyekben a főétkezéseken kívül korlátlan mértékben lehet szendvicseket, pizzákat, vagy koktélokat fogyasztani.

Blaskovics Éva, a Budavár Tours munkatársa szerint az idén legtöbben Máltán töltik a téli ünnepeket. Hasonló népszerűségnek örvendenek a marokkói, ciprusi és szicíliai ünnepi programok is. A délkelet-ázsai térségbe utazók idén a nyugat- és dél-indiai-óceáni régiót szemelték ki célpont gyanánt. A drágább utakra elsősorban a tehetősebbek fizetnek be, a legaktívabbak a középkorúak. Egyre gyakrabban fordul elő azonban, hogy egy-egy sikeres vállalkozás csapatépítés címén fizeti be alkalmazottait egy egzotikus utazásra.

Ezen a szőnyegen jógázva már semmi sem választ el a természettől (x)

Gombából és növényi szálakból fejlesztett újgenerációs jógamatracot egy fiatal magyar csapat.

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. július 13. szombat
Jenõ
28. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Felújítási támogatás - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető lakásfelújítási támogatásról.
Most nem