2 °C Budapest

Csapatépítés Mexikóban?

Pénzcentrum
2006. november 20. 10:30

A magyar utazók körében a téli időszak során a megszokott síutak mellett népszerű célpontot jelent a trópusok, Dél-Amerika vagy Kelet-Afrika - írja a Magyar Nemzet.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Bánki Márton a Vista utazási iroda marketingigazgatója szerint elsősorban a téli nyaraló- és síutak, illetve városlátogatások iránt érdeklődnek utazási irodáiknál. A nyaralóutak között népszerűek a mauritiusi, a mexikói és kubai üdülőhelyek, illetve továbbra is keresett Thaiföld és Bali. A marketingigazgató szerint a legtöbb síutat Franciaország, Ausztria, Olaszország, Szlovénia és Szlovákia pályáira szervezik. A városlátogatások közül a 2-3 éjszakás római, párizsi és londoni ajánlatok a legnépszerűbbek. Nagy kereslet jelentkezik a különlegesebb utakra is, mint például a lappföldi Mikulás-látogatás.

Gémeskúti Csilla, a Malév Air Tours kiutazási vezetője elmondta, az idén Thaiföld és Kenya a "sláger", ugyanakkor a legtöbb jelentkezést Mexikóra regisztrálták. Sokan választják az all-inclusive szolgáltatást is, amelyekben a főétkezéseken kívül korlátlan mértékben lehet szendvicseket, pizzákat, vagy koktélokat fogyasztani.

Blaskovics Éva, a Budavár Tours munkatársa szerint az idén legtöbben Máltán töltik a téli ünnepeket. Hasonló népszerűségnek örvendenek a marokkói, ciprusi és szicíliai ünnepi programok is. A délkelet-ázsai térségbe utazók idén a nyugat- és dél-indiai-óceáni régiót szemelték ki célpont gyanánt. A drágább utakra elsősorban a tehetősebbek fizetnek be, a legaktívabbak a középkorúak. Egyre gyakrabban fordul elő azonban, hogy egy-egy sikeres vállalkozás csapatépítés címén fizeti be alkalmazottait egy egzotikus utazásra.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. november 27. szombat
Virgil
47. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. november 27. 19:18