Csapatépítés Mexikóban?

Pénzcentrum
2006. november 20. 10:30

A magyar utazók körében a téli időszak során a megszokott síutak mellett népszerű célpontot jelent a trópusok, Dél-Amerika vagy Kelet-Afrika - írja a Magyar Nemzet.

Bánki Márton a Vista utazási iroda marketingigazgatója szerint elsősorban a téli nyaraló- és síutak, illetve városlátogatások iránt érdeklődnek utazási irodáiknál. A nyaralóutak között népszerűek a mauritiusi, a mexikói és kubai üdülőhelyek, illetve továbbra is keresett Thaiföld és Bali. A marketingigazgató szerint a legtöbb síutat Franciaország, Ausztria, Olaszország, Szlovénia és Szlovákia pályáira szervezik. A városlátogatások közül a 2-3 éjszakás római, párizsi és londoni ajánlatok a legnépszerűbbek. Nagy kereslet jelentkezik a különlegesebb utakra is, mint például a lappföldi Mikulás-látogatás.

Gémeskúti Csilla, a Malév Air Tours kiutazási vezetője elmondta, az idén Thaiföld és Kenya a "sláger", ugyanakkor a legtöbb jelentkezést Mexikóra regisztrálták. Sokan választják az all-inclusive szolgáltatást is, amelyekben a főétkezéseken kívül korlátlan mértékben lehet szendvicseket, pizzákat, vagy koktélokat fogyasztani.

Blaskovics Éva, a Budavár Tours munkatársa szerint az idén legtöbben Máltán töltik a téli ünnepeket. Hasonló népszerűségnek örvendenek a marokkói, ciprusi és szicíliai ünnepi programok is. A délkelet-ázsai térségbe utazók idén a nyugat- és dél-indiai-óceáni régiót szemelték ki célpont gyanánt. A drágább utakra elsősorban a tehetősebbek fizetnek be, a legaktívabbak a középkorúak. Egyre gyakrabban fordul elő azonban, hogy egy-egy sikeres vállalkozás csapatépítés címén fizeti be alkalmazottait egy egzotikus utazásra.

Súlyos: az 1-3 éves gyerekek negyedének vannak félelmei különböző ételektől

Beszámolók szerint az 1-3 éves korosztály 25%-a - tehát minden negyedik gyermek - elutasít valamilyen ételt, és sokuknál óvodás, általános iskolás korban is fennáll még a probléma.

Megdőlt a 120 milliós közösségi finanszírozási rekord – itt az EU-s pénzek utódja? (x)

Az egyre népszerűbb finanszírozási forma itthon is gyorsan terjed, egyre többen ismerik és használják.

Balogh Petya: Önmagunkkal versenyzünk, és van hova fejlődni (x)

Bár sokat fejlődött az utóbbi években a hazai startup ökoszisztéma, még egy nagyságrenddel, szinte minden fontos mutatóban le van maradva a régiós élvonaltól.

Szemet vetett erre a szektorra Balogh Petya: 50 ezerért még te is a cégtársa lehetsz

A 120 fős tulajdonosi közösség mellé most Balogh Petya cége is beszállt a Brancs közösségi finanszírozási platformba.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. június 2. péntek
Kármen, Anita
22. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Portfolio Balaton Business Forum 2023
Együtt a régió szereplői
EZT OLVASTAD MÁR?