8 °C Budapest

Mexikóban telel a magyar?

Pénzcentrum
2006. október 5. 10:00

Nem várható komolyabb visszaesés a téli és kora tavaszi szezonban az utazási irodák várakozásai szerint, a legújabb desztinációk között megtalálható Mexikó - írja a Világgazdaság.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A lap Molnár Gabriellát, a Magyar Utazásszervezők és Utazásközvetítők Szövetségének (MUISZ) elnökét kérdezte meg, aki elmondta, hogy már kialakult az erre az időszakra utazást időzítők közönsége, sőt, a legtöbb utazásszervező forgalombővülést remél.

Az utazási irodák kínálatában a sítúrák mellett egzotikus utak, és városlátogatások is szerepelnek. Az idei újdonság Mexikó, amely a legtöbb utazásszervező kínálatában szerepel. A Malév pedig bejelentette, hogy charterjáratokat - Boeing 737-eseket - indít.

A Malév Air Tours - Krucsai Zsolt ügyvezető igazgató elmondása szerint - ennek megfelelően új terméket alakított ki, melynek célpontja Mexikó. Ezek mellett elérhetővé vált Thaiföldön Koh Chang is. A városnéző utak kínálata is bővült, már szerveznek utakat Dublinba és Reykjavíkba is.

Az IBUSZ Utazási Irodák Kft. saját területén érzékeli a fejlődés lehetőségét. Komora Zoltán turisztikai igazgató bemutatta új desztinációként Mauritiust, Mexikót és Jamaicát. A szilveszterre vonatkozó utazási kínálat is változatos, komplex programokat ajánl.

Földi Katalin kereskedelmi vezető elmondása alapján a Chemol Travel is forgalomnövekedést vár. Új célpontok kerültek bevezetésre náluk is, elérhető a mexikói Cancún, és Pekingben is eltölthetőek lesznek az ünnepek. A Szilveszter Európában is eltölthető, az utazási iroda Lisszabonban kínál ünneplési lehetőséget.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. december 1. szerda
Elza
48. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?