Lezárult a játék: Itt a meghívottak névsora!

Pénzcentrum
2006. október 30. 15:00

A meghirdetettek szerint a mai napon, délben került sor a Pénzcentrum.hu családi kassza szimulációs játékának lezárására, így végre véglegesíthettük a rangsort. (A játékkal továbbra is lehet játszani, a döntések azonban mostantól már nem számítanak bele a pontversenybe.)

A meghirdetettek szerint a mai napon, délben került sor a Pénzcentrum.hu családi kassza szimulációs játékának lezárására, így végre véglegesíthettük a rangsort. (A játékkal továbbra is lehet játszani, a döntések azonban mostantól már nem számítanak bele a pontversenybe.)

A verseny lezárásánál korántsem volt könnyű dolgunk, ugyanis a játékban összesen csaknem 5,300 olvasónk vett részt, így némiképp változtatnunk kellett eredeti elképzeléseinken. Mivel a kiemelkedően magas játékosszám miatt sokan holtversenyben végeztek az első helyen, eleve lehetetlenné vált, hogy az első helyezett automatikusan megnyerje az LCD-tévét.

Összességében az első helyezettek közül is ki kellett sorsolnunk azt a 25 játékost, aki részt vehet a november 3-i (pénteki) nyereményátadó rendezvényünkön, melyet 15:00 órától tartunk az Adina Apartment Hotel-ben (Bp., XIII. Ker. Hegedűs Gyula u. 52-54.). A rendezvényen - az azonos eredmények ismeretében - sorsolással kerülnek kiosztásra a következő nyeremények:

- egy LG LCD televízió,
- egy 200 ezer forint értékű egyszeri díjas életbiztosítás 10 éves futamidővel a Victoria-Volksbanken Biztosítótársaságok felajánlásával,
- 5 db egyéni balesetbiztosítás 1 évre kedvező meghosszabbítási lehetőséggel a Victoria-Volksbanken Biztosítótársaságok felajánlásával,
- Egy Eten M500-as PDA a Macropolis felajánlásával
- 3 db 2 fős borhétvége egy éjszakás szállással, reggelivel és vacsorával a Szent Gaál Kastély felajánlásával
- 5 db 2 fős hétvégi uszoda és wellness bérlet (szállás nélkül) az Adina Apartment Hotel Budapest felajánlásával

A fenti 16 nyereményt az alábbi listán szereplő 25 meghívott játékos közül a rendezvényen megjelenők között sorsoljuk ki. A meghívottak névsora a következő: (az érintett játékosokat természetesen e-mailben is értesítjük)

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Gorondy Máté
Szegedi Zoltán
Kósa Zoltán
Mellényi Zoltán
Theisz Gyorgy
Tarján Andrea
Pöstyéni Mariann
Benyes Krisztián
Mohácsy Rita
Kicska András
Szasz Dora
Domonkosné Szajcz Anita
Zórity Róbert
Rausch Tamás
Barkóczy Attila
Gulyás Zoltán
Kemenes Iván
Eberhardt Csaba
Orgován Györgyné
Czúcz Dénes
Márkus Kata
Vörösváczki Linda
Branyine S. Katalin
Gáspár Balázs Ferenc
Dr. Csabina Katalin

Minden játékosunknak köszönjük a részvételt és reméljük sikerült tartalmas, hasznos szórakozási lehetőséget biztosítanunk az elmúlt hónap során. Végül, de nem utolsó sorban szeretnénk kiemelni támogatóink fontos szerepét, a Volksbank, a Victoria-Volksbanken Biztosítótársaságok és a Fundamenta Lakáskassza jelentősen hozzájárult a játék létrejöttéhez, csakúgy mint a fentebb említett nyereményadó szponzorok.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

NAPTÁR
Tovább
2024. május 8. szerda
Mihály
19. hét
Május 8.
Fagylalt nap
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. május 8. 21:14
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem