21 °C Budapest

Lezárult a játék: Itt a meghívottak névsora!

Pénzcentrum
2006. október 30. 15:00

A meghirdetettek szerint a mai napon, délben került sor a Pénzcentrum.hu családi kassza szimulációs játékának lezárására, így végre véglegesíthettük a rangsort. (A játékkal továbbra is lehet játszani, a döntések azonban mostantól már nem számítanak bele a pontversenybe.)

A meghirdetettek szerint a mai napon, délben került sor a Pénzcentrum.hu családi kassza szimulációs játékának lezárására, így végre véglegesíthettük a rangsort. (A játékkal továbbra is lehet játszani, a döntések azonban mostantól már nem számítanak bele a pontversenybe.)

A verseny lezárásánál korántsem volt könnyű dolgunk, ugyanis a játékban összesen csaknem 5,300 olvasónk vett részt, így némiképp változtatnunk kellett eredeti elképzeléseinken. Mivel a kiemelkedően magas játékosszám miatt sokan holtversenyben végeztek az első helyen, eleve lehetetlenné vált, hogy az első helyezett automatikusan megnyerje az LCD-tévét.

Összességében az első helyezettek közül is ki kellett sorsolnunk azt a 25 játékost, aki részt vehet a november 3-i (pénteki) nyereményátadó rendezvényünkön, melyet 15:00 órától tartunk az Adina Apartment Hotel-ben (Bp., XIII. Ker. Hegedűs Gyula u. 52-54.). A rendezvényen - az azonos eredmények ismeretében - sorsolással kerülnek kiosztásra a következő nyeremények:

- egy LG LCD televízió,
- egy 200 ezer forint értékű egyszeri díjas életbiztosítás 10 éves futamidővel a Victoria-Volksbanken Biztosítótársaságok felajánlásával,
- 5 db egyéni balesetbiztosítás 1 évre kedvező meghosszabbítási lehetőséggel a Victoria-Volksbanken Biztosítótársaságok felajánlásával,
- Egy Eten M500-as PDA a Macropolis felajánlásával
- 3 db 2 fős borhétvége egy éjszakás szállással, reggelivel és vacsorával a Szent Gaál Kastély felajánlásával
- 5 db 2 fős hétvégi uszoda és wellness bérlet (szállás nélkül) az Adina Apartment Hotel Budapest felajánlásával

A fenti 16 nyereményt az alábbi listán szereplő 25 meghívott játékos közül a rendezvényen megjelenők között sorsoljuk ki. A meghívottak névsora a következő: (az érintett játékosokat természetesen e-mailben is értesítjük)

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Gorondy Máté
Szegedi Zoltán
Kósa Zoltán
Mellényi Zoltán
Theisz Gyorgy
Tarján Andrea
Pöstyéni Mariann
Benyes Krisztián
Mohácsy Rita
Kicska András
Szasz Dora
Domonkosné Szajcz Anita
Zórity Róbert
Rausch Tamás
Barkóczy Attila
Gulyás Zoltán
Kemenes Iván
Eberhardt Csaba
Orgován Györgyné
Czúcz Dénes
Márkus Kata
Vörösváczki Linda
Branyine S. Katalin
Gáspár Balázs Ferenc
Dr. Csabina Katalin

Minden játékosunknak köszönjük a részvételt és reméljük sikerült tartalmas, hasznos szórakozási lehetőséget biztosítanunk az elmúlt hónap során. Végül, de nem utolsó sorban szeretnénk kiemelni támogatóink fontos szerepét, a Volksbank, a Victoria-Volksbanken Biztosítótársaságok és a Fundamenta Lakáskassza jelentősen hozzájárult a játék létrejöttéhez, csakúgy mint a fentebb említett nyereményadó szponzorok.

Súlyos: az 1-3 éves gyerekek negyedének vannak félelmei különböző ételektől

Beszámolók szerint az 1-3 éves korosztály 25%-a - tehát minden negyedik gyermek - elutasít valamilyen ételt, és sokuknál óvodás, általános iskolás korban is fennáll még a probléma.

Megdőlt a 120 milliós közösségi finanszírozási rekord – itt az EU-s pénzek utódja? (x)

Az egyre népszerűbb finanszírozási forma itthon is gyorsan terjed, egyre többen ismerik és használják.

Balogh Petya: Önmagunkkal versenyzünk, és van hova fejlődni (x)

Bár sokat fejlődött az utóbbi években a hazai startup ökoszisztéma, még egy nagyságrenddel, szinte minden fontos mutatóban le van maradva a régiós élvonaltól.

Szemet vetett erre a szektorra Balogh Petya: 50 ezerért még te is a cégtársa lehetsz

A 120 fős tulajdonosi közösség mellé most Balogh Petya cége is beszállt a Brancs közösségi finanszírozási platformba.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. június 7. szerda
Róbert
23. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Portfolio Balaton Business Forum 2023
Együtt a régió szereplői
EZT OLVASTAD MÁR?