Lezárult a játék: Itt a meghívottak névsora!

Pénzcentrum
2006. október 30. 15:00

A meghirdetettek szerint a mai napon, délben került sor a Pénzcentrum.hu családi kassza szimulációs játékának lezárására, így végre véglegesíthettük a rangsort. (A játékkal továbbra is lehet játszani, a döntések azonban mostantól már nem számítanak bele a pontversenybe.)

A meghirdetettek szerint a mai napon, délben került sor a Pénzcentrum.hu családi kassza szimulációs játékának lezárására, így végre véglegesíthettük a rangsort. (A játékkal továbbra is lehet játszani, a döntések azonban mostantól már nem számítanak bele a pontversenybe.)

A verseny lezárásánál korántsem volt könnyű dolgunk, ugyanis a játékban összesen csaknem 5,300 olvasónk vett részt, így némiképp változtatnunk kellett eredeti elképzeléseinken. Mivel a kiemelkedően magas játékosszám miatt sokan holtversenyben végeztek az első helyen, eleve lehetetlenné vált, hogy az első helyezett automatikusan megnyerje az LCD-tévét.

Összességében az első helyezettek közül is ki kellett sorsolnunk azt a 25 játékost, aki részt vehet a november 3-i (pénteki) nyereményátadó rendezvényünkön, melyet 15:00 órától tartunk az Adina Apartment Hotel-ben (Bp., XIII. Ker. Hegedűs Gyula u. 52-54.). A rendezvényen - az azonos eredmények ismeretében - sorsolással kerülnek kiosztásra a következő nyeremények:

- egy LG LCD televízió,
- egy 200 ezer forint értékű egyszeri díjas életbiztosítás 10 éves futamidővel a Victoria-Volksbanken Biztosítótársaságok felajánlásával,
- 5 db egyéni balesetbiztosítás 1 évre kedvező meghosszabbítási lehetőséggel a Victoria-Volksbanken Biztosítótársaságok felajánlásával,
- Egy Eten M500-as PDA a Macropolis felajánlásával
- 3 db 2 fős borhétvége egy éjszakás szállással, reggelivel és vacsorával a Szent Gaál Kastély felajánlásával
- 5 db 2 fős hétvégi uszoda és wellness bérlet (szállás nélkül) az Adina Apartment Hotel Budapest felajánlásával

A fenti 16 nyereményt az alábbi listán szereplő 25 meghívott játékos közül a rendezvényen megjelenők között sorsoljuk ki. A meghívottak névsora a következő: (az érintett játékosokat természetesen e-mailben is értesítjük)

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Gorondy Máté
Szegedi Zoltán
Kósa Zoltán
Mellényi Zoltán
Theisz Gyorgy
Tarján Andrea
Pöstyéni Mariann
Benyes Krisztián
Mohácsy Rita
Kicska András
Szasz Dora
Domonkosné Szajcz Anita
Zórity Róbert
Rausch Tamás
Barkóczy Attila
Gulyás Zoltán
Kemenes Iván
Eberhardt Csaba
Orgován Györgyné
Czúcz Dénes
Márkus Kata
Vörösváczki Linda
Branyine S. Katalin
Gáspár Balázs Ferenc
Dr. Csabina Katalin

Minden játékosunknak köszönjük a részvételt és reméljük sikerült tartalmas, hasznos szórakozási lehetőséget biztosítanunk az elmúlt hónap során. Végül, de nem utolsó sorban szeretnénk kiemelni támogatóink fontos szerepét, a Volksbank, a Victoria-Volksbanken Biztosítótársaságok és a Fundamenta Lakáskassza jelentősen hozzájárult a játék létrejöttéhez, csakúgy mint a fentebb említett nyereményadó szponzorok.

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. június 26. szerda
János, Pál
26. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem