2 °C Budapest

Új vendég új kassza - nem csak reklámfogás!

Pénzcentrum
2006. október 11. 06:50

Termokamera-rendszerrel szerelte fel az Egyesült Királyság piacvezető kiskereskedője, a Tesco nagyáruházait. A lépés oka azonban korántsem a vásárlók ellenőrzése, az új kamerák értük kerültek felszerelésre :a Tesco ugyanis ennek használatával javítani szeretett volna a kiszolgálás minőségén.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.


A termokamerák azt figyelik, hogy hányan lépnek be az áruházba, ez alapján tudják megjósolni a távozásuknál szükséges kasszák számát - nyilatkozta Sir Terry Leahy, a Tesco ügyvezető igazgatója. Ez sokat segít majd abban, hogy pontosan meghatározhassák majd vásárlóra, áruházra és percre lebontva, hogy a kiszolgáláshoz milyen erőforrásokra van szükségük.

Az áruházlánc által alkalmazott Irisys Smartlane infravörös szenzorait a pénztársor feletti mennyezetre szerelték fel, hogy folyamatosan figyelemmel követhessék a sorban állók számát és azok viselkedését, és lehetőséget adjanak a áruház vezetőségének arra, hogy a feladatokat megfelelően és megfelelő időben láthassák el, ezzel mint teljesítve az Tesco azon célkitűzését, hogy a pénztárnál való kiszolgálás területén a legjobb minőségű szolgáltatást nyújtsa.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. december 9. csütörtök
Natália
49. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. december 9. 09:57