34 °C Budapest

Mérföldkő: ingyen van a leleplezett újdonság!

Pénzcentrum
2006. szeptember 15. 05:30

Az internetes telefónia úttörője, a Skype kiadta a Skype for Mac 2.0 béta verzióját, melynek Mac-es felhasználói ingyenesen videó telefonálhatnak a Skype hálózatán belül, attól függetlenül, hogy Windows vagy Mac platformot használnak. Röviden tehát létrejött egy platform-semleges termék.

Az eBay által felvásárolt vállalat menedzsmentje régóta hangoztatja, hogy egyre népesebb felhasználói táborukban szép számmal képviseltetik magukat a Mac felhasználók is, így rendkívül nagy eredménynek értékelik, hogy a két platform telefonálói végre egymásra találhatnak.

A Skype tapasztalatai szerint a Mac-esek fogékonyabbak a technológiai újdonságokra és marketing szempontból a korai elfogadók táborát erősítik. Ők tehát azok, akikre a Skype kifejezetten hajt, hiszen a cég bevételei az addicionális szolgáltatásokból (hálózaton kívüli hívások, hangposta, saját telefonszám...) származnak.

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Őrült drágulás a magyar zöldségeseknél: sokan már így védik ki a kegyetlen inflációt

Nem járunk az élen abban, hogy elegendő zöldséget és gyümölcsöt együnk. A napi közel fél kiló gyümölcsöt és zöldséget pedig egyre nehezebb beszerezni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 27. hétfő
László
26. hét
Június 27.
Polgárőr nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?