11 °C Budapest

Mindenhol jelen van a Tesco-gazdaságos

Pénzcentrum
2006. augusztus 10. 14:25

A tavalyi év után újra Közép Európa legnagyobb multikulturális eseményén a Tesco áruházlánc. Az idei immáron 14. fesztiválon, augusztus 9-16-ig várja a szigetre látogatókat a már megszokott éjjel-nappali nyitva tartással a két Tesco Sziget Market.Tavaly több mint 80.000 látogatója volt a Tesco Sziget Marketeknek. Idén a Tesco áruházlánc összesen 400 négyzetméteren, 2 éjjel-nappal nyitva tartó Sziget Market felállításával gondoskodik a Szigetre látogatók kényelméről. Változás a tavalyi évhez képest, hogy több, sátranként már 10 pénztárgépet működtet a Tesco, hogy kényelmesen válogathassanak a vásárlók a mintegy 300 féle termék közül.

A nem önkiszolgáló rendszerben, pult mögül árusított termékek között megtalálható a tavaly leginkább keresett ásványvízen és sörön túl szinte minden, amire egy héten keresztül a Szigeten szükség lehet. Újdonságként idén grill ételeket kínáló pultot is felállított a Tesco. A Tesco vásárlói ezen a fesztiválon már euróval is fizethetnek.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 25. szombat
Irén, Írisz
12. hét
Március 25.
A gofri világnapja
Március 25.
A Föld órája
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?