A Sony-n a sor, hogy mindent vigyen... Itt a Mylo!!!

Pénzcentrum
2006. augusztus 10. 05:30

Mindenki új szereplőre figyelt fel az információs technológiai piacon: a Sony hamarosan piacra dobja új termékét, a Mylo-t (My life online), ami kuriózumnak számít majd a piacon. Az egyetlen szépséghibája az, hogy wifi-vel (vezeték nélküli hálózattal) működik.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.A célközönség a 18-24 éves korosztály, hiszen ők már eddig is lelkes mobil, mp3, internetes messenger és chat-program használók voltak. A Mylo ezeket az elemeket vegyíti szolgáltatásaiban, megalkotva ezzel egy olyan multifunkciós terméket, amellyel telefonálni (skype-pal), internetezni és zenét hallgatni lehet. Mp3 lejátszóként is használható 1 Gb-os beépített memóriája által.

Az az egy problémája van a készüléknek, hogy wifi hálózattal működik. Azaz, ha nem elérhető a szolgáltatás lakóhelyünkön, akkor gyakorlatilag ugyanolyan mp3 lejátszót vettünk, mint a csak zenehallgatásra szánt készülékek közül az egyiket. Amíg kicsi a lefedettség, limitált darab fog csak elkelni a drága szerkezetek közül.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. december 4. szombat
Borbála, Barbara
48. hét
December 4.
A cookie napja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?