0 °C Budapest

Kóka kihirdette

Pénzcentrum
2006. március 16. 13:30

Március 31-től lehet benyújtani a jelentkezéseket a Nemzeti Energiatakarékossági Program két, Kóka János gazdasági és közlekedési miniszter által a mai napon meghirdetett pályázatára - írja a Napi Gazdaság.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Március 31-től lehet benyújtani a jelentkezéseket a Nemzeti Energiatakarékossági Program két, Kóka János gazdasági és közlekedési miniszter által a mai napon meghirdetett pályázatára – írja a Napi Gazdaság.
 
A lakossági nyílászárócseréket támogató pályázat keretösszege 1,2 milliárd forint. Idén 800 millió forint jut az energiahatékonysági és 183 millió forint a megújuló energiaforrások felhasználását célzó tenderekre.
A lakossági (magánszemélyeket érintő) energia-megtakarítás támogatása például a nyílászárók cseréjére, fűtéskorszerűsítésre stb. is vonatkozik Erre a pályázatra a GKM háttérintézményénél, az Energia Központ Kht-nál kellett, és kell a jövőben is pályázni, egyénileg - áll a minisztérium honlapján.

A pályázati kiírás, illetve az ehhez kapcsolódó adatlapok, információk a kiírást követően megtalálhatóak lesznek a minisztérium honlapján, a Lendület portálon vagy a pályázat kezelője, az Energia Központ Kht. honlapján.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. december 7. kedd
Ambrus
49. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. december 7. 07:20