30 °C Budapest

Fizetni kell az e-mailért? - A válasz megérkezett!

Pénzcentrum
2006. március 6. 10:00

Az elmúlt heti tiltakozásokat követően az AOL illetékesei leszögezték, a prémium e-mail szolgáltatás fizetőssé tételével véletlenül sem szeretnék ellehetetleníteni a non-profit szervezeteket, ennek megfelelően az ilyen státuszba tartozók bármilyen mennyiségben ingyenesen küldhetnek elektronikus levelet, a többiek azonban fizethetnek a jelentős e-mail forgalomért.

 

Korábban tiltakozók hada össztüzet zúdított az AOL-re, mivel szerintük a világháló a korlátlan szabadságot jelképezi, melynek ellentmond a fizetős e-mail szolgáltatás.

 

A társaság valójában azonban csak a „kereskedelmi” levelek után szedne pénzt, melyért cserébe ezek áthatolnának a különböző szűrökön, tehát ellenszolgáltatást is kapnának a vállalatok. A tiltakozók szerint azonban a hálón a komolyabb címlistával rendelkező családok is fennakadhatnak, nekik pedig fizetniük kell!

 

Egyelőre tehát úgy tűnik, csak a non-profit szervezetek ússzák meg a díjfizetést és azok az élelmes felhasználók, akik képesek más szolgáltatót találni...

Hatalmas pénzek röpködnek a magyar Kickstarteren: mutatjuk a legnagyobb dobásokat

Az alig egy hónapja indult első hazai közösségi piactéren már meg is vannak az első sikeres projektek.

Csúnyán elintézheti a magyarok megtakarításait a válság: így még kijátszhatod az inflációt

A pénzügyi szakértők most elmondták, milyen tippekkel spórolhatunk.

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 28. kedd
Levente, Irén
26. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?