28 °C Budapest

Van képük hozzá!

Pénzcentrum
2006. február 24. 11:15

A hét elején kirobbanó dr. Börzsönyi Jenőné botrány után egyre több embert foglalkoztat az a kérdés, hogy ki(k) lehet(nek) a pártok választási ígéreteit hirdető plakátokon. A Magyar Nemzet utánajárt, hogy a politikai élet szereplői kiket szerepeltetnek előszeretettel a plakátjaikon.

Kiderült, az MSZP és a kormány előszeretettel illusztrálja kampányanyagait nemzetközi ügynökségek fotóival. A szocialisták 2005 őszén indították el az úgynevezett imázskampányukat, amelyet három fogalom (igazságosság, bátorság, biztonság) köré szerveztek. A biztonságról szóló kampányanyagban egy csecsemő látható, amint édesanya őrző karjaiban pihen. Az idilli kép érdekessége, hogy az annak alapjául szolgáló fotót a párt a nemzetközileg elismert Getty Images ügynökségtől szerezte be. A kormány szintén szívesen használja külföldi ügynökségek fotóit, hiszen köztudott, hogy a száz lépés programban a hét lépés a mezőgazdaságban élők nagyobb biztonságáért csomagot egy olyan képpel illusztrálták, amelyen egy ausztriai farm látható.
Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivője elmondta: a kampányanyagok lényege, hogy a valóságot ábrázolják. – A mi „Rosszabbul élünk, mint négy éve” sorozatunk jellemzője, hogy a valós magyar helyzetet ábrázolja – tette hozzá a pártszóvivő.

Az SZDSZ is szívesen használ magyar arcokat programjuk népszerűsítéséhez (Kovács Pistike). Míg az MDF a tárgyak erejében bízik igazán (cumi).

Hatalmas pénzek röpködnek a magyar Kickstarteren: mutatjuk a legnagyobb dobásokat

Az alig egy hónapja indult első hazai közösségi piactéren már meg is vannak az első sikeres projektek.

Csúnyán elintézheti a magyarok megtakarításait a válság: így még kijátszhatod az inflációt

A pénzügyi szakértők most elmondták, milyen tippekkel spórolhatunk.

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 27. hétfő
László
26. hét
Június 27.
Polgárőr nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?