2020. július 8. szerda Ellák

Fehér lehet a karácsony? Ekkor érkezhet havazás Magyarországra


Már látható, hogy fehér lesz-e a karácsony. Egyik szemünk sír, a másik nevet.

Már látható a hosszabb távú előrejelzésekből, hogy milyen idő várható az év végi ünnepek környékén: az accuweather.com budapesti hosszú távú jelentéséből kiderül, hogy december 25-ére van egy kis sansz a havazásra, 3 és -2 fok közötti hőmérsékletre lehet számítani aznap. Ám nem sokáig örülhetünk a fehér karácsonynak, 26-ára már esőt prognosztizálnak.

Újévkor is nagy eséllyel hullani fog: december 31-én és január elsején is egy hópehely ikon jelzi, hogy bizony hóesés várható. Egyébként idén máskor nemigen fog havazni Budapesten, de már a jövő héten is 10 fok alá csökken a legmagasabb hőmérséklet.

Újév után legközelebb január közepe tájékán várható havazás.

KIHÚZNA A BAJBÓL 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS