20 °C Budapest
A happy girl woman is kicking feet on a sea lake and splashing water on a sail boat summertime holiday

Ilyen extrém hajóutakra jár a dúsgazdag elit: 12 millióba kerül, ruhát sem kell vinni

2024. március 7. 14:15

Egyre kelendőbbek manapság az extrém élményeket nyújtó nyaralások, amiből a texasi Bare Necessities utazásszervező által kínált hajóutakon nincs is hiány. Azok ugyanis szigorú szabályok mellett, ruha nélkül zajlanak - számolt be a DailyMail.

A hétköznapi mókuskerékből kiszabadulva ki ne szeretne egy igazán különleges, esetleg extrém élményre szert tenni, pláne ha a nyaralásáról van szó? Nos, aki a texasi székhelyű Bare Necessities nevű utazási társaság által szervezett hajókázásra befizet, az garantáltan megkapja ezt az élményt, sőt talán még kicsit többet is annál.

Az 1990 óta utazásszervezéssel foglalkozó cég által 2025-re tervezett tengerjárás ugyanis teljes egészében ruhamentesen zajlik majd. Persze ez alatt nem egy gigantikus orgiát kell elképzleni, a Bare Necessities ugyanis külön hangsúlyozzta, hogy hasonló útjai nem szexuális jellegűek. Az utasokat minden esetben figyelmeztetik arra, hogy be kell tartaniuk az Egyesült Államok szövetségi törvényeit, ha pedig valaki nem így jár el a hajók fedélzetén, azokat a személyzet tagjai

az útiköltségek visszatérítése nélkül kizárják az utazásból.  

Márpedig így a szabálysértők elég nagy anyagi kárt szenvednek, hiszen a meztelenül hajókázásnak az utazásszervező komolyan megkéri az árát: a jegyek ugyanis a "turistaosztályra" 2000 dollárba (724 700 forint) kerülnek, míg a prémium, azaz

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

a teljes luxust kínáló helyekért 33 155 dollárt (több mint 12 millió forint) kell fizetni.

A Bare Necessities egyébként az évek során több olyan szabályt is megfogalmazott, melyek betartását szigorúan ellenőrzik hajóikon. Ezek közül az egyik legfontosabb, hogy a hajók kikötésekor, illetve a parti hatóságok jelenlétében mindenki köteles felöltözni, valamint hogy a résztvevők beleegyezés nélkül nem készíthetnek másokról fényképeket vagy videót.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. április 28. 09:03
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm