24 °C Budapest
Hofheim, Germany - March 24, 2017: Traffic jam on german Autobahn A 66 nearby Wiesbadener Kreuz - many road users, cars and trucks. The Bundesautobahn 66 (abbreviated as BAB 66 or A 66) is an autobahn in Germany that links the cities of Fulda and Wiesbaden to the city of Frankfurt in the Rhein-Main area. View from above

Gigadugó van az autópályán és az egyik határátkelőnél is: ezeket az útszakaszokat kerüld el

2021. augusztus 14. 10:10

Több kilométeres a torlódás az osztrák határon, a Balaton felé és egyéb autópályaszakaszokon is - közölte az Útinform oldala szombaton.

Sokan haladnak az M7-es autópályán a Balaton felé. Törökbálint és Tárnok között szakaszos torlódásra, hosszabb menetidőre  kell számítani. Lepsény térségében telítettek a sávok, ott is lassul a közlekedés.

Az M5-ös autópályán, a határ felé, Kecskemét és Kiskunfélegyháza között aszfaltoznak. A 98-as és a 105-ös km között a külső sávot elkerítették, csak a belső sáv használható. Több km-es a torlódás, csaknem 1 órás araszolásra számítsanak! Tovább nehezíti a haladást, hogy a 92-es km-nél két személyautó ütközött össze, elfoglalva ezzel a leálló sávot.

Az 51-es főúton, Taksony és Dunavarsány között két személyautó balesete miatt félpályán halad a forgalom. A magyar-osztrák határszakaszon, az M1-es autópályán, Hegyeshalom felé az Ausztriába autózók közel 3 km-es torlódásra készüljenek.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Megdőlt a nagy videójáték-tévhit: ezt rengeteg szülő elrontja, súlyos árat fizet érte

A 6-18 éves fiatalok mintegy heti 8 órát töltenek játékkal, a magyar gyerekek pedig mintegy 76 százaléka ezzel tölti a szabadidejét.

Ezzel robbantana bankot rengeteg magyar: sokan nem is ismerik, pedig milliók múlhatnak rajta

A startolásnál a magyarok mindössze 10-15 százaléka ismerte a közösségi finanszírozás lényegét, és sokan még mindig összekeverik ezt a fajta támogatást a jótékonykodással.

5 érv amellett, hogy vásárlóként miért válaszd a közösségi finanszírozást

Békebeli személyesség, XXI. századi technológia - a közösségi finanszírozás közel sem olyan újkeletű fogalom, mint azt gondolnánk.

Csendes gyilkostól rettegnek a magyarok: van ok a félelemre, a génjeinkben lapulhat a kór

A szorongás nem alaptalan, hiszen Magyarország évek óta rosszul szerepel a rákkal kapcsolatos halálozási listákon.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. július 6. szerda
Csaba
27. hét
Július 6.
A csók világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?