11 °C Budapest
Egyre többen vásárolnak otthonról: még az új autó is házhoz jön

Egyre többen vásárolnak otthonról: még az új autó is házhoz jön

2020. március 20. 15:15

A használtautó-kereskedői hálózatok rendszeresen fertőtlenítik magyarországi telephelyeiket és az eladásra kínált gépkocsikat. Továbbra is nyitva tartják magyarországi telephelyeiket a nagyközönség előtt, emellett megnövelt online és call centeres értékesítési kapacitás, és díjmentes autó kiszállítás jár az ügyfeleknek.

Rendszeresen fertőtleníti telephelyeit és az általa kínált gépkocsikat, valamint elegendő kézfertőtlenítőt biztosít a telephelyein megforduló vásárlók számára - írja az AAA AUTO közleményébe. Arról is gondoskodnak, hogy megfelelő személyes teret biztosítsanak a vásárlók számára, így az érintettek nem kerülnek közeli kontaktusba az értékesítő személyzettel és más ügyfelekkel. A tesztvezetéseket végző eladók szigorúan betartják a társaság által komolyan ellenőrzött higiéniai előírásokat. Az ügyintézés a vevők számára fenntartott, külön irodában történik.

Vásárlóink figyelmét szeretném felhívni arra, hogy a járvány idején a fertőzés elkerülésének egyik leghatékonyabb módja, ha a tömegközlekedés helyett saját autóval érkeznek hozzánk

 - nyilatkozta Karolína Topolová, az AAA AUTO vezérigazgatója.

Ezt figyelembe véve nemrég kibővítették az alacsonyabb árkategóriájú használt autók kínálatát. "Most több száz gépkocsit kínálunk kedvezményes áron. Ha valaki részletre szeretne vásárolni gépkocsit, akkor kedvező feltételek mellett biztosítjuk megbízható partnereink hitelkonstrukcióit - hangsúlyozta Karolina Topolová.

Emellett megnövelték online és call centeres értékesítési kapacitásukat is, és díjmentesen szállítják ki vevőiknek a megvásárolt gépkocsikat. Ezek mellett a magyar kormány által kihirdetett szabályok szerint folytatják napi működésüket, azaz kora reggeltől 15:00 óráig tartanak nyitva.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 8. 19:18