21 °C Budapest
Lezárják a kapaszkodósávot: itt lesznek nagy dugók csütörtöktől

Lezárják a kapaszkodósávot: itt lesznek nagy dugók csütörtöktől

2019. június 4. 21:25

Az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán Babatpuszta térségében, a 30-as és a 33-as kilométerszelvények között rézsűcsúszás miatti helyreállítási és aszfaltozási munkákat végeznek a szakemberek 2019. június 6-tól várhatóan 2019. szeptember 15-ig. A tavaszi munkakezdést a húsvéti és május elsejei szabadságolásos időszakokat követő hónapokra ütemezték be, mivel az átfogó helyreállítási munkálatokhoz az érintett szakaszon a kapaszkodósávot le kell zárni, 100 km/órás sebességkorlátozás mellett. 

A beavatkozások részben érinteni fogják a gyorsforgalmi út burkolatát, illetve a munkaterület és a munkagépek mozgása, valamint a kivitelező szakemberek biztonsága érdekében is szükséges bevezetni a fenti korlátozásokat. A munkavégzés ideje alatt ugyanakkor így is 2 sávon közlekedhetnek majd az autósok.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. nyomatékosan arra kéri a közlekedőket, hogy a kihelyezett forgalmi előjelzések és érvényben lévő sebességkorlátozásoknak megfelelően, fokozott óvatossággal közlekedjenek az úton dolgozók mellett a balesetek elkerülése érdekében.

Tekintettel arra, hogy a javítási munkák idején a csúcsidőszakokban hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért az autósoknak ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről vagy navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

NEKED AJÁNLJUK
Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 26. csütörtök
Fülöp, Evelin
21. hét
Május 26.
A régészet napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?