27 °C Budapest
Ez gyors volt: nem jár az M3-as metró a felújított szakaszon

Ez gyors volt: nem jár az M3-as metró a felújított szakaszon

2019. április 10. 09:11

Nem közlekedik az M3-as metró a felújított szakaszon. A Budapesti Közlekedési Központ facebook oldala alapján hatósági zárás miatt közlekedhetünk pótlóbusszal Újpest-központ és az Árpád híd között.Friss!Az M3 metró szerelvényei 9:46 órától ismét forgalomba álltak és a felújítás idején érvényes menetrend szerint közlekednek. 

A nem várt fennakadás miatt tömegek torlódtak fel az aluljáróban. A közlekedési nehézségről olvasónk tájékoztatta a Pénzcentrumot. 

A BKK az utasok türelmét kérte, amikor röviden reagált a leállásra a közösségi médián keresztül.

A 3-as metró déli szakaszának felújítása is döcögősen indult, továbbra is nagy tömeggel kell számolni a Nagyvárad térnél a pótlás miatt.

Kisállat okozta a füstölést a Gyöngyösi utcai állomáson
Ma, 8:45 órakor az M3 metróvonal Gyöngyösi utcai állomásán tűzjelzés történt. A füstölést az ott dolgozók a fővárosi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt megszüntették, a metróállomást kiürítették.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Az M3 metró északi szakaszának felújítási munkái során a gyorsabb és biztonságosabb anyagmozgatás megvalósítása érdekében az alagutat a földfelszín felé megnyitották, emellett nagy mennyiségű földmunkák is voltak a felújítás időszaka alatt. A megnyitott alagútszakasz körbekerítése és biztonsági őrzése mindvégig biztosított volt, azonban hermetikus lezárása nem volt megvalósítható. Ennek következményeként kerülhetett be egy kistestű emlősállat a Gyöngyösi utca metrómegálló üzemi területén elhelyezkedő elektromos szekrénybe, itt zárlatot okozott, amely a mai napon a füstjelenséget okozta.

Az M3-as metrópótló autóbusz nem állt meg a Gyöngyösi utcai megállónál a hatósági zárás miatt. Állomáspótló autóbusz közlekedik az Árpád híd és Újpest-városkapu megállók között. 

NEKED AJÁNLJUK
Így győzheted le a tomboló inflációt: rengeteg magyar keresi szét magát ezzel a módszerrel

Egy vállalat sikeressége mérettől függetlenül több dolgon múlhat, azonban a sikeres marketing igazán erőssé teheti azt, válság esetén is.

Ez lenne a siker kulcsa? Sok magyar még mindig alábecsüli ezt az eszközt

Ezt mindenképp tudnod kell, mielőtt belevágsz egy start-up finanszírozásába, kezdő vállalkozóként.

Csendes gyilkos pusztítja tömegével a magyarokat: sok apróságon múlhat, megúszod-e

A magyar felnőttek mintegy 60 százaléka fél attól, hogy élete során rosszindulatú daganatot diagnosztizálnak nála.

Közösségi finanszírozás – alternatív, kockázatmentes út az üzleti célok megvalósítása felé (x)

Nincsenek könnyű helyzetben a hazai induló vagy bővülni kívánó vállalkozások: nehezen előrejelezhető egy-egy termék vagy fejlesztés várható sikere vagy megtérülése.

NAPTÁR
Tovább
2022. augusztus 9. kedd
Emőd
32. hét
Augusztus 9.
Az állatkertek napja
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?