5 °C Budapest

Csúnyán pórul járt Delhusa Gjon: mindene odalett

2016. augusztus 13. 16:03

Még egy hovátországi nyaralás is rémálommá válhat: Delhusa Gjon és párja ezt nem rég meg is tapasztalata, ugyanis mindenüket ellopták a szállásukról. Az efféle kellemetlenségeket nem lehet minden esetben kivédeni, de mutatjuk mit csinálj, hogy ne érjen ekkora kár a nyaralás alatt.

Horvátországban nyaralt nemrég Delhusa Gjon és párja, ám útjuk nem sikerült túl kellemesre, ugyanis mindenüket elvitték egy kempingből, ahol tábort vertek egy teljes hétre.

“Lepakoltuk a holmijainkat a motorról, aztán elindultunk Rijekába és strandolni. Miután visszaértünk, hűlt helye volt a cuccainknak. Ott álltunk, és a döbbenet után azon nevettünk, hogy még az alsónadrágjaim és az ő bugyijai sincsenek meg. Tulajdonképpen semmink sem maradt, csak ami rajtunk volt, ezért a másnapot vásárlással kezdtük"

- mondta a Borsnak Delhusa.

Ezek a kellemetlenségek sajnos bárkivel megeshetnek utazás során, de ha körültekintően indulsz neki a nyaralásnak, akkor anyagilag nem érhet túl nagy kár.

Évente több millió magyar utazik külföldre, a piaci adatok szerint viszont csak minden harmadik köt utasbiztosítást. Pedig online ügyintézés esetén nagyjából 10 percet vesz igénybe a művelet, és napi párszáz forintért jó ajánlatokat lehet találni. Az utasbiztosítás fedezetet nyújt balesetre, betegségre, poggyászkárra, valamint utazási segítségnyújtásra, és jogvédelemre is.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Ugyanakkor érdemes alaposan utánanézni a biztosításoknak, ugyanis a magyar biztosítók termékei között nem csak az árakban, de a vállalt kockázatok körében és a fedezetek mértékében is nagyon eltérőek. Döntés előtt vedd figyelembe, hogy mi az úticél, mennyi időt töltesz külföldön, mivel utazol, milyen vagyontárgyat viszel magaddal, és mit fogsz csinálni a nyaralás során, hiszen ezek mind befolyásolják, hogy milyen biztosítási termékre lesz szükséged.

Vannak olyan országok, ahol az egészségügyi ellátás nagyon drága, ezért az odautazóknak jó döntés, ha magasabb fedezetet nyújtó biztosítást választ. Például, ha búvárkodást, vagy vadvízi evezést tervezel, akkor gondolj kiegészítő sportbiztosításra is, ami arra is fedezetet nyújt, ha sportolás közben és baleset.

NEKED AJÁNLJUK
Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. február 3. péntek
Balázs
5. hét
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?