A magyarok harmada a kőkorszakban él?

A magyarok harmada a kőkorszakban él?

2016. július 18. 19:04

Minden harmadik magyar nem tartja hasznos eszköznek az internetet üdülése megtervezésében. Egy friss kutatás szerint Magyarországon kevesen vannak, akik nem terveznek nyaralni.

A PayPal és a Gfk közös kutatásban mérte fel egyes közép-kelet európai országok polgárainak utazási szokásait. A kutatásból, többek között, a következők derültek ki:

  • A magyarok 65%-a rendkívül hasznos eszköznek tekinti az internetet az üdülés megtervezésében és a nyaralás során 87% csatlakozik fel a világhálóra.
  • A régióban Lengyelország jár az élen a nyaralás alatt történő internethasználatban.
  • A Wi-Fi elérés a magyar utazók 48%-a számára fontos szempont a szálláshely kiválasztásakor.
Egyre gyakrabban fizetünk online a nyaralás tervezése, vagy a tartózkodás során. A magyarok 12%-a legalább egyszer használta már a PayPalt, vagy ahhoz hasonló szolgáltatást; főleg szálláshoz köthető kiadások kiegyenlítésére.

A közép- és kelet-európai országokban a legtöbben júliusban vagy augusztusban terveznek szabadságra menni. Átlagosan a megkérdezettek 9%-a utazott szabadságra az év első felében, 11%-a pedig megvárja a szeptemberi kedvezményeket.

Idén a tavalyi évhez hasonlóan alakul azoknak a száma, akik egyáltalán nem terveznek nyaralást.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nyaralás hiányában

  • Magyarországon a megkérdezettek 15 százaléka,
  • Csehországban 16 százaléka,
  • Görögországban 24 százaléka,
  • Lengyelországban pedig 15 százaléka

lesz hamarosan nagyon fáradt.

NEKED AJÁNLJUK
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. június 24. csütörtök
Iván
25. hét
EZT OLVASTAD MÁR?