Így lehet a tied az egymilliós álommeló a Balatonnál

Így lehet a tied az egymilliós álommeló a Balatonnál

Pénzcentrum
2016. május 27. 17:03

Álommelót hirdet a Balatonnál a Magyar Turisztikai Ügynökség. A felhívás azoknak szól, akik szeretik a kihívásokat, jó az íráskészségük, és otthon vannak a közösségi média világában.

A szerencsés nyertesnek nem lesz más dolga, mint végigbulizni a nyarat, és mindenhonnan bejelentkezni, majd megosztani a véleményét másokkal az online felületeken. A riporteri juttatások közé bruttó 1 millió forintos fizetés, fesztiválbelépők, szállás és étkezés, saját gyorshajó kapitánnyal, és egy sofőrrel ellátott saját autó tartozik - írja a Turizmus.comra hivatkozva a Travelo.

Jelentkezni június 1-jétől június 6-án 10 óráig lehet, és feltétele, hogy az illető betöltse a 18. évét. A jelentkezéseket az alábbi e-mail címre várják: balaton@itthon.hu.

A legjobbakat castingra várják az I. Nemzeti Regattán, június 11-12-én. Részletekről bővebben itt.

NEKED AJÁNLJUK
Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Őrült drágulás a magyar zöldségeseknél: sokan már így védik ki a kegyetlen inflációt

Nem járunk az élen abban, hogy elegendő zöldséget és gyümölcsöt együnk. A napi közel fél kiló gyümölcsöt és zöldséget pedig egyre nehezebb beszerezni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 26. vasárnap
János, Pál
25. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. június 26. 16:10