11 °C Budapest

Elfogytak a hétvégi napijegyek a Balaton Soundra

Pénzcentrum
2014. július 8. 18:32

A pénteki és szombati napijegyek elfogytak a Balaton Sound fesztiválra, ezért sokan keresnek most belépőket ezekre a napokra. Érdemes figyelni, felbukkanhatnak hamis belépők.

Elfogytak a Balaton Sound pénteki és szombati jegyei, ezért a fesztivál hivatalos oldalán tegnap óta rengeteg eladó jegyet találhatunk, és természetesen sokan keresnek is napijegyeket a hétvégére. A nem hivatalos árusoknál bérleteket akár elővételes áron is találhatunk (a bérletek a hivatalos árusítóhelyeken már hetekkel ezelőtt elfogytak). VIP-jegyeket, bérleteket egyébként most is vásárolhatunk a hivatalos jegyárusító helyeken.

A szervezők évek óta felhívják a figyelmet arra, hogy eredeti forrásból vegyünk jegyeket, mivel korábban is előfordult már, hogy hamisított jegyeket adtak el a hiszékeny fesztiválozóknak. "Felhívjuk figyelmeteket, hogy csak a helyszínen és hivatalos jegyirodában vásároljatok jegyet, vagy karszalagot! Már a nyitónapon is találtunk hamis jegyeket, karszalagokat, ezekkel nem lehet bejutni a fesztiválra!" - tájékoztatták a látogatókat múlt héten a VOLT fesztivál hivatalos Facebook-oldalán. Jó eséllyel idén is felbukkannak majd hamisított belépők.
Aki nem szeretne sátorban aludni a fesztivál ideje alatt, az találhat szállást, kiadó szobát a fesztivál bejáratához meglepően közel is, ebben az esetben is érdemes a hivatalos Facebook-csoportot és az eladó jegyes csoportokat követni.

Hogyan tudunk fizetni idén a Soundon?

A Sziget Kulturális Menedzser Iroda a Cellum és a Cardnet Zrt. konzorciumát választotta fesztiváljainak - Sziget, Balaton Sound, VOLT és Gourmet Fesztivál. A Festipay szolgáltatást biztosító Cellum-Cardnet több éves együttműködést kötött a Sziget Kulturális Menedzser Irodával. A megállapodás egyben azt is jelenti, hogy a hazai piac legnagyobb fesztiváljainak fizetési megoldásszállítója a Cellum-Cardnet lesz. 2014-től Festipay kártyával fizethetnek majd a legnagyobb hazai fesztiválokon a szórakozni vágyók.

 

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem