21 °C Budapest

BKV: újabb leállás a hétfő reggeli csúcsban

Pénzcentrum
2013. április 29. 07:58

Metrópótló autóbuszok közlekednek az M3-as metró vonalán a Deák Ferenc tér és az Árpád híd állomások között - értesült a Pénzcentrum.hu.

Friss!
"Újra teljes vonalán közlekedik az M3-as metró. A következő órában még késések, kisebb fennakadások lehetnek, a menetrend helyreállítását megkezdték a szakemberek" olvasható a BKK legfrissebb közleményében.

Reggel 7.18-tól műszaki okok miatt pótlóbuszok szállítják az utasokat az M3-as metró vonalán a Deák Ferenc tér és az Árpád híd állomások között.

"Jelentős a fennakadás az M3-as vonalán. Egy műszaki hibás vonat miatt nem közlekednek a szerelvények a Deák Ferenc tér és az Árpád híd állomások között, ezen a szakaszon 47 darab autóbusszal pótoljuk a metrót. Az üzemelő szakaszokon, Árpád híd és Újpest, illetve Deák tér és Kőbánya-Kispest között is jelentősen lelassult a közlekedés, mivel a vonalközi fordítópontok kapacitása szűkös, a metrók a működő szakaszon is a megszokottnál lassabban, állomásonként 2-3 perc várakozással haladnak. Kérjük, aki teheti, válasszon alternatív útvonalat" - olvasható a társaság legfrissebb közleményében.

Lapunk megkeresésére a BKV Zrt. fődiszpécsere elmondta: a műszaki hiba a BKK-n kívül álló okok miatt következett be. A társaság Facebook oldalán ugyanakkor az olvasható, hogy egy mozgásképtelen orosz szerelvény okozza a fennakadást, s már folyik a műszaki zavarelhárítás.

A Pénzcentrum.hu helyszínen lévő tudósítója szerint a még működő vonalszakaszon is rendkívül lassan járnak a szerelvények. A metróvezetők pedig arról tájékoztatják az utasokat, hogy a szerelvények akár több percet is rostokolhatnak az egyes megállókban.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

 

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 28. szombat
Emil, Csanád
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?