21 °C Budapest

Mobilon is vehetünk majd vonatjegyet?

Pénzcentrum
2011. február 17. 08:32

Mobil-jegyértékesítésre vonatkozó közbeszerzési tendert írt ki a MÁV-Start Zrt - olvasható a mai Napi Gazdaság cikkében.

A tárgyalásos eljárás folyamán a MÁV-Start Zrt. mindhárom magyarországi mobil szolgáltató ügyfeleinek lehetővé kívánja tenni az új szolgáltatást. Így ennek értelmében a felkérés három részre oszlik. Tehát a Magyar Telekom, a Telenor Magyarország, valamint a Vodafone Magyarország összes ügyfele számára kell megoldani a pályázóknak a fizetési csatorna létrehozását. E mellett az új rendszernek csatlakoznia kell a MÁV-Start már meglévő e-ticket rendszeréhez.

A jelentkezéseket március 16-ig várják. A jelentkezési szakasz nyerteseit március 25-i eredményhirdetésen értesítik, így ekkor dől el kik kerültek a következő fordulóba. A második fordulóba jutottaknak ezután kell ajánlatot tenniük, azonban ennek határidejét egyelőre nem közli a tender kiírás. Arra vonatkozó adat sincs a felhívásban, hogy pontosan mennyit pénzt kíván áldozni a vasúttársaság az új szolgáltatásra.

 

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 26. csütörtök
Fülöp, Evelin
21. hét
Május 26.
A régészet napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?