11 °C Budapest

Sziget: a Vodafone a főszponzor, jön a mobiljegy

2010. április 30. 12:02

Hivatalossá vált, hogy a Vodafone és a Sziget között kötött együttműködési megállapodás keretében a mobilszolgáltató a Fesztivál "bemutatja" kategóriájú főszponzora lett. A szervezők új szolgáltatások sorával igyekeznek kényelmesebbé, egyszerűbbé vagy akár olcsóbbá is tenni a Sziget-létet.

A Vodafone olyan mobilpénztárca (mobil payment), mobil média és "gép-gép közötti" (machine to machine) megoldások sorával jelentkezik majd a fesztiválon, amely mind a hazai-, mind a külföldi sziget-látogatók számára kényelmesebbé teheti a fesztiválozást. A Virtuális Szigeten elindul a Vodafone Sziget program mobilinformáció több nyelven. Ugyanakkor számos kifejezetten a Vodafone előfizetőinek kedvező szolgáltatást is napvilágot lát - például mobilon is vásárolhatnak majd napijegyet, vagy akár mobillal is fizethetnek egyes termékekért, elsőként a kávéért.

A fesztiválon - a parkolási fizetéseknél már közkinccsé vált szisztémához hasonló - perc alapú mobil fizetési lehetőség is lesz. Eszerint a látogató, mobiljával aktiválva, majd a végén leállítva a rendszert, a belépéstől a Sziget elhagyásáig fizet, tehát ha csak kedvenc együttesének koncertjére kíváncsi, akár csak arra az időre vált belépőt.

Azért, hogy a beengedésnél az esetleges sorbaállás miatt feleslegesen ne ketyegjen az "óra", a mobil fizetést választók számára a Sziget szervezők - a gyors bejutás érdekében - "expressz" kaput biztosítanak majd.

A tavaly bevezetett kedvezmények az idén is élnek: a csoportos diákjeggyel akár féláron is jöhetnek a Szigetre diákok, míg a későn beinduló bulizók este 11 órától féláron válthatnak majd napijegyet.

Ma még olcsóbb!

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

Egyre több család igényli a babaváró hitelt. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2021 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt. (x)

Az elővételes bérletek ma éjfélig kedvezményes áron vásárolhatók meg, a pontos jegyárakhoz kattints korábbi cikkünkre: Így juthatsz be INGYEN a Szigetre!


Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?