11 °C Budapest

Elképesztő fotó: már a vulkánnal is kampányolnak!

2010. április 22. 10:02

Ausztria egyik legnagyobb hivatásturisztikai szakmai fórumán az MT Zrt. a vulkáni hamu következményeként kialakult jelenlegi légi közlekedési káosz lehetséges ellenszereként, közeli konferencia-helyszínként népszerűsítette Magyarországot, s a hazai konferenciaszállodákat és szolgáltatásokat.

Hazánk Ausztria nagyvárosaiból (Salzburg, Linz, Bécs) könnyen elérhető az ÖBB railjet komfort-vonatával, valamint közúton. A magyar turisztikai szolgáltatók többsége pedig a XXI. század elvárásainak mindenben megfelelő szolgáltatásokat tud nyújtani, ezért Magyarország az osztrákok számára ideális konferenciadesztináció, s ár-érték arányban is rendkívül kedvező helyszín céges utazásokhoz, szemináriumokhoz.

 

A bécsi hivatásturisztikai szakvásáron áthúzott vulkánt ábrázoló szórólapokkal is kampányolt Magyarország mellett az MT Zrt. (Fotó: Magyar Turizmus Zrt.)


Ezt az érvrendszert használta az MT Zrt. április 20-án, az idén 10. alkalommal Bécsben megrendezésre került kongresszusi- és incentív turizmus (MICE) rangos ausztriai seregszemléjén: a Hotelbiz, Seminarbiz, Eventbiz workshopon. A bécsi MAK design centerben megtartott egésznapos jubileumi fórumot több mint 1100 szakmai érdeklődő kereste fel, akik 112 kiállító ajánlataiból válogathattak. A rendezvényen Magyarország az osztrák kiállítók mellett külföldi desztinációként vett részt, amely felértékelte az MT Zrt. ausztriai képviseletének és társkiállítóinak helyzetét. A budapesti MICE-ajánlatok rendkívül népszerűek és keresettek voltak. Az euró erős magyarországi vásárlóértékéből származó komparatív előny szinte minden üzleti beszélgetés során felmerült.

Kovács Balázs, az MT Zrt. ausztriai külképviseletének vezetője újságíróknak hangsúlyozta, hazánk az osztrák turisták szemében egyre inkább felértékelődik, az elmúlt évben például - a hivatásturizmus szempontjából piacvezető - Budapesten 15 százalékkal nőtt az osztrák vendégéjszakák száma.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 28. csütörtök
Gedeon, Johanna
13. hét
Március 28.
Nagycsütörtök
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem