3 °C Budapest

Kalapács alatt az arany-platina Aston Martin!

Pénzcentrum
2009. február 26. 17:30

Március közepén a Retro Race eseménysorozat keretében bocsátják árverésre a lenti képen látható arany és platina bevonattal ellátott Aston Martin modellt. Az Alchemist tuningcég által speciális eljárással készített DB7-es sportkocsit az új James Bond mozi premierje után mutatták be egy kiállításon.

Az Alchimist nevű autótuning garázs által készített modell azt az illúziót kelti, mintha a jármű elemei aranyból és platinából készültek volna. A kettős tónusú hatást keltő látvány önmagáért beszél, a kivitelezés során a legapróbb részletekre kiterjedő gondossággal jártak el a készítők.

Az arany-platina Aston Martin DB7-es (Forrás: motorauthority.com)

A számítások szerint a projekt költsége 150 ezer dollárra rúgott és ebben még nincs benne az 1995-ös DB7-es vételára. Meg nem erősített hírek szerint az autó olasz megrendelésre készült, a tulajdonos személyét homály fedi. Az eladó az aukciós ház szerint nagyot bukhat az üzleten, mivel a szakértők 45-55 ezer dollár körüli lecsapási értékre számítanak, ami még a felhasznált arany és platina anyagköltségét sem fedezi.

A Retro Race árverésén több különleges Aston Martin csodajárgánnyal is találkozhatunk majd, a szervezők megemlékeznek az autógyár 50 évvel ezelőtti nagy sportsikeréről. A DB7-es mellett DBR1-esek, DBR9-esek és egy V8GT versenyautó is felsorakozik majd. Ha a várakozásoknak megfelelően alakul a licit, akkor a vevő igazi bombaüzletet csinálhat.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

NAPTÁR
Tovább
2023. február 7. kedd
Tódor, Rómeó
6. hét
Február 7.
A házasság hete
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?