Candles in a row with shallow depth of field, with light glow of other candles in the background

Rajongók milliói gyászolnak: meghalt a Jóbarátok sztárja

2023. október 29. 08:25

Saját otthonában találták holtan a színészt, idegenkezűség gyanúja a rendőrség szerint nem merült fel.

54 évesen meghalt Matthew Perry amerikai színész, aki a Jóbarátok Chandler Bingjeként vonult be örökre a szórakoztatóipar történetébe.

Perry-t saját otthona jacuzzijában találták meg holtan, miután a szomszédok kihívták a tűzoltókat, hogy valahonnan túl sok víz jön Perry felől. A kiérkező tűzoltók és rendőrök már csak a halott sztárt találták meg, az elsődleges orvosi vizsgálat szerint egy hirtelen fellépő szívroham, majd a fulladás végzett vele.

@joy.of.everything

♬ original sound - Joy Of Everything

Perry 1994-ben egyike volt annak a hat fiatal amerikai színésznek, akik főszereplésével elindult a Jóbarátok című szituációs komédia. Habár a műfaj nem volt ismeretlen az amerikai tévézésben, mégis akkora kirobbanó sikert hozott, ami teljesen átírta a televíziós és sorozatkészítési szokásokat. Tíz évada alatt a főszereplőket - így magát Perryt is - szupersztárrá emelte, ő azonban nem tudott mit kezdeni a hírnévvel: mint önéletrajzi könyvében is megjegyezte, volt olyan három évada a Jóbarátoknak, amelyek forgatására egyáltalán nem emlékszik, mert vagy alkohol, vagy kábítószer hatása alatt állt éppen.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem